Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελένη Τσολάκη – Παύλος Πετρουλάκης: Η πρώτη φωτογραφία από το φαντασμαγορικό τους ταξίδι λίγο μετά το γάμο!

23 Σεπτεμβρίου 2017 14:29
Ελένη Τσολάκη – Παύλος Πετρουλάκης: Η πρώτη φωτογραφία από το φαντασμαγορικό τους ταξίδι λίγο μετά το γάμο!

Στις 16 Σεπτεμβρίου η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παύλο Πετρουλάκη. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Island Βάρκιζας σε ένα πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώες και συζητήθηκε από όλη την εγχώρια σόουμπιζ και όχι μόνο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς το ζευγάρι δεν σταμάτησε να χορεύει ενώ στα μάτια τους ήταν αποτυπωμένη η ευτυχία. Μάλιστα, όσοι βρέθηκαν κοντά τους αυτή την ξεχωριστή μέρα, τόνισαν ότι το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο. Η Ελένη και ο Παύλος μίλησαν στις κάμερες μετά τον γάμο τους, καθώς δημοσιογράφοι ήταν ώρες έξω από τον χώρο της δεξίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές εξελίξεις με την υγεία του Michael Schumacher!

Το ζευγάρι για να τους ευχαριστήσει ένιωσε την ανάγκη να πάει κοντά τους και να τους κάνει κάποιες δηλώσεις. Μιλώντας λοιπόν στους δημοσιογράφους, η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν πρόκειται να κάνουν ταξίδι του μέλιτος, καθώς προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του SLAM για τις 02 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, φαίνεται πως για το Σαββατοκύριακο κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο και να ταξιδέψουν στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο. Η Ελένη και ο Παύλος βρίσκονται στο νησί των Ανέμων, όπου περνούν όμορφες και χαλαρές στιγμές. Η αποκάλυψη για το ταξίδι τους έγινε από τον Chris Delilabros, ο οποίος συνάντησε το ζευγάρι σε γνωστό μαγαζί, φωτογραφήθηκε μαζί τους και ανήρτησε την εικόνα στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αληθινή ιστορία: "H μητέρα μου έκανε σεξ με τον σύζυγό μου ενώ εγώ..."

Δείτε την φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share