Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η τρυφερή εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για τα παιδιά του και το άγνωστο περιστατικό από τις καλοκαιρινές τους διακοπές! (video)

18 Σεπτεμβρίου 2017 12:17
Η τρυφερή εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για τα παιδιά του και το άγνωστο περιστατικό από τις καλοκαιρινές τους διακοπές! (video)

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στη ΔΕΘ ως αγγελιοφόρος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδα». Ο δημοφιλής τραγουδιστής επισκέφτηκε περίπτερα, και δεν δίστασε να κάνει ακόμη και κατακόρυφο on camera.

«Παιδιά,ούτε στα 10 μου το έκανα αυτό!» αναφώνησε η Φαίη Σκορδά. Ο τραγουδιστής ευχήθηκε στη Φαίη Σκορδά και μίλησε για το καλοκαίρι με την οικογένειά του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στον ελληνικό κινηματογράφο! Πέθανε Έλληνας ηθοποιός...

«Όλα είναι έτοιμα για τη συναυλία υπέρ των παιδιών! Δεν έχει αλλάξει τίποτα ως παντρεμένοι, το καλοκαίρι με τα παιδάκια κάναμε διακοπές, μπάνια, το μωρό το βουτάω κάτω από τη θάλασσα, τα τρία πρώτα κολυμπάνε κανονικά. Αλλάζουν οι προτιμήσεις στα φαγητά, εμένα μου αρέσουν τα κερκυραϊκά, παστιτσάδα, ψάρι μπιάνκο…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη! Αυτά τα ζώδια θα περάσουν μια αξέχαστη ερωτική εβδομάδα...

Αυτή τη στιγμή το κύριο μέλημά μου είναι η πολιτική της ανθρωπιάς και του ανθρωπισμού, να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, όλοι μας κάνουμε πολιτική! Φαίη μου, καλή αρχή!» ευχήθηκε στην παρουσιάστρια.

Ο Θέμης Γεωργαντάς εξομολογήθηκε ότι είναι φοβερός μάγειρας, και μίλησε για μία συγκέντρωση στο Πήλιο, όπου είχαν μαγειρέψει όλοι μαζί. Δείτε όσα ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share