Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Θεσσαλονίκη! - Μια ανάρτηση όλο νόημα! (Photo)

5 Σεπτεμβρίου 2017 16:02
Το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Θεσσαλονίκη! - Μια ανάρτηση όλο νόημα! (Photo)

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε και οι διακοπές για τους περισσότερους να έχουν τελειώσει, όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνεχίζει και απολαμβάνει τα ταξίδια της!

Αυτή τη στιγμή η ίδια, η οποία δεν έχει κλείσει με κάποιο κανάλι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ανεβάζει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως περνάει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Το πτώμα του Μάριου έχει..." - Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τα οστά που βρέθηκαν στην Μάνη! Ραγδαίες εξελίξεις (video)

Η Κωνσταντίνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία του ηλιοβασιλέματος, στην οποία πόζαρε η ίδια αγκαλιά με το σκυλάκι της και έγραψε στη λεζάντα: «Χαμογέλα στη ζωή και αυτή θα φανεί γενναιόδωρη..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ο κούκλος Έλληνας ηθοποιός που μπαίνει στην σειρά για το ζευγάρι των 20αρηδων! (photo)

Δώσε, πίστεψε, εμπιστεύσου, αγκάλιασε, ερωτέψου, γέλα, αγάπα, ζήσε..

Η ζωή είναι μια βόλτα, γι’αυτό φρόντισε κάθε βήμα και κάθε στάση να έχει «νόημα»..#yolo #travel #live #enjoy#happiness #golden #hour #animal #dog#lover»

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Νεκρός ο Έλληνας ηθοποιός, Βαγγέλης Κομματάς!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share