Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν θα το πιστεύετε! Δείτε πόσο ύψος έχουν οι celebrities από την ελληνική showbiz

28 Αυγούστου 2017 20:30
Δεν θα το πιστεύετε! Δείτε πόσο ύψος έχουν οι celebrities από την ελληνική showbiz

Τους βλέπετε και τις θαυμάζετε από τις οθόνες των τηλεοράσεων και των laptop σας. Πολλές φορές σας φαίνονται τουλάχιστον δίμετρους, και πάντως εντυπωσιακές, ωστόσο… Ποια είναι η πραγματικότητα; Και κατά πόσο απέχει των εντυπώσεων που δημιουργεί η μικρή οθόνη και τα social media;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ρίχνει» το Instagram η Κόνι Μεταξά! Αυτή είναι η πιο «καυτή» φωτογραφία της με διαφορά

Στην εκπομπή «Summergram» παρουσιάστηκε αναλυτικό ρεπορτάζ για τα πραγματικά ύψη των Ελλήνων celebrities, και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον!

Η Ελευθερία Ελευθερίου μετά βίας φτάνει το 1,60, όσο και η Αποστολία Ζώη. Η Άννα Βίσση φτάνει μόλις το 1,63! Η Λάουρα Νάργες είναι 1,65, ενώ η Πέγκυ Ζήνα δεν ξεπερνά το 1,57. Στο άλλο άκρο η Άννα Μαρία-Παπαχαραλάμπους, αλλά και η Θέλξη, με 1,83 και 1,84 αντιστοίχως, βλέπουν τον κόσμο από πολύ ψηλότερα, ενώ η Κάτια Ζυγούλη ακολουθεί με 1,78.

Όσο για τους άντρες; Οι πιο κοντοί είναι οι Αντώνης Κανάκης και Αντώνης Ρέμος 1,70, όπως και ο Stan. Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι 1,85, και ο Χρήστος Χολίδης λίγο πάνω από 1,90. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επίσης φτάνει το 1,90, και ο Γιώργος Καπουτζίδης 1,84.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεζίλι! Δείτε τι έκανε η Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος το ανέβασε στο Instagram

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή youweekly

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share