Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νίκος Βέρτης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του παρέα με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή σε ρόλο... ξεναγού

24 Αυγούστου 2017 13:56
Νίκος Βέρτης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του παρέα με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή σε ρόλο... ξεναγού

Ενώ οι περισσότεροι celebrities ακόμα… διακοπάρουν στα Ελληνικά νησιά, ο Νίκος Βέρτης αποφάσισε να απαρνηθεί το γαλάζιο και τις παραλίες και να γιορτάσει τα γενέθλιά του στο… βουνό! Ο τραγουδιστής βρέθηκε στα ορεινά της καβάλας αλλά δεν ήταν μόνος του όπως φάνηκε και από την ανάρτησή του στο instagram!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Mάλλον της αρέσει να δείχνει τις ρ@γες της! Ελπίζω να την καμαρώνει και ο σύζυγος!»: Χοντρό κράξιμο στην Αγγελική Δαλιάνη για την topless φωτογραφία!

Στην παρέα του ήταν και ο μοναδικός Βασίλης Καρράς ο οποίος εκτέλεσε χρέη ξεναγού για την συντροφιά που περιπλανήθηκε στις ομορφιές της καβάλας και δροσίστηκε σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που «ψήνονταν» στις παραλίες.

Ο Νίκος ευχαρίστησε την παρέα, τους followers του και τον Βασίλη Καρρά γράφοντας «Αγαπητοί φίλοι, ανταποδίδω τις ευχές σας από τα όμορφα ορεινά χωριά της Καβάλας όπου πέρασα την ημέρα μου παρέα με καλούς φίλους και τον εκλεκτό Βασίλη Καρρα που σήμερα είχε τον ρόλο του ξεναγού μας! Σας ευχαριστώ πολύ!» και εμείς του ευχόμαστε με την σειρά μας χρόνια πολλά!

Πηγή faysbook

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share