Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Θα μπορούσα να τον έχω κολλητό μου φίλο!» Οι δηλώσεις της Χατζίδου για τον Άρη Σοϊλέδη και η αποκάλυψη της αιτίας του χωρισμού τους!

23 Αυγούστου 2017 10:22
«Θα μπορούσα να τον έχω κολλητό μου φίλο!» Οι δηλώσεις της Χατζίδου για τον Άρη Σοϊλέδη και η αποκάλυψη της αιτίας του χωρισμού τους!

Ο χωρισμός της Ελένης Χατζίδου με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη είναι γεγονός

Τόσο όμως η ίδια, όσο και ο σύντροφός της είχαν κάνει πολλές δηλώσεις όσο ήταν μαζί, λέγοντας πως ένα παιδί θα ήταν ευπρόσδεκτο. Η Ελένη μιλά στο people σχετικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι γεγονός! Κυκλοφόρησε η πρώτη διαφήμιση του Γιώργου Αγγελόπουλου και το θέαμα είναι… απερίγραπτο! Δείτε την πρώτοι (video)

Μετανιώνεις που είπες δημόσια ότι θέλεις να κάνεις γάμο και παιδιά μαζί του;

Δεν έκανα ποτέ τέτοια δήλωση, έτσι όπως το λες. Όμως, είχα σοβαρή σχέση, δεν ήμουν μαζί του για να χωρίσω. Γι’ αυτό μάλιστα και αποφάσισα να δημοσιοποιήσω τη σχέση μου, διαφορετικά δε θα την πρόβαλλα τόσο πολύ. Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι αν θα παντρευτούμε, απαντούσα ότι αυτό θα είναι η φυσική εξέλιξη μιας καλής και σοβαρής σχέσης, που όντως είχαμε. Δεν υποκρινόμασταν στις δημόσιες εμφανίσεις μας και μετά αλλάζαμε. Ήμασταν πολύ καλά. Και βέβαια η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει με τον Άρη, δεν τα έλεγα από μόνη μου. Σ’ το είχε πει ο ίδιος και στη συνέντευξη που είχατε κάνει μαζί. Ένα παιδί ήταν καλοδεχούμενο.

Αν είχε έρθει παιδί στη σχέση σας, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα;

Δεν νομίζω. Ευτυχώς που χωρίσαμε χωρίς ένα παιδί στη μέση.

Αφήνεις ενδεχόμενο επανασύνδεσης;

Για κάποιο λόγο έγινε ο χωρισμός τη δεδομένη στιγμή. Το αποφασίσαμε τώρα, για να μη χαλάσει τελείως η σχέση μας. Για να μπορώ, δυο μήνες μετά, να σου λέω τα καλύτερα για εκείνον κι εκείνος αντίστοιχα για μένα. Δεν είναι υπέροχο αυτό; Θα μπορούσα να τον έχω κολλητό μου φίλο. Είναι η ψυχή της παρέας και πολύ φιλότιμο παιδί. Ήταν δυόμισι ευτυχισμένα χρόνια.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share