Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η αποκάλυψη της Σάσας Σταμάτη που μας ξάφνιασε! Δεν φαντάζεστε τι έχει πάντα δίπλα της στο κρεβάτι της...

16 Αυγούστου 2017 17:30
Η αποκάλυψη της Σάσας Σταμάτη που μας ξάφνιασε! Δεν φαντάζεστε τι έχει πάντα δίπλα της στο κρεβάτι της...

Μπορεί να μην δίνει συχνά συνεντεύξεις από επιλογή, όμως αυτή τη φορά η Σάσα Σταμάτη μίλησε στο People για όλα.

Το Πρω1νό έκλεισε φέτος με πάρα πολύ καλά νούμερα, μάλιστα σε μια τηλεοπτική σεζόν που το τσουνάμι Survivor έφερε τα πάνω κάτω στα κανάλια και σε εκπομπές που κανείς δεν περίμενε να έχουν μεγάλη πτώση. Πώς ήταν για σένα η σεζόν που τελείωσε;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση «βόμβα» - Νεκρός βρέθηκε ο γιος γνωστής τραγουδίστριας

Περίεργη χρονιά. Ναι μεν ήταν το Πρω1νό, αλλά ένα νέο Πρω1νό. Με την έννοια πως μετά από έξι χρόνια με το ζευγάρι, φέτος ήταν το Πρω1νό της Φαίης. Μια Φαίη καταπληκτική. Θέλω, βέβαια, να πω πως υπάρχει μια φοβερή ομάδα πίσω από τις κάμερες, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, παραγωγή, αλλά και άνθρωποι που ασχολούνται με την εικόνα μας, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το Πρω1νό. Όλοι δουλεύουν σκληρά. Ποτέ δεν άκουσα «έλα, μωρέ, βάλε κι αυτό το θέμα να γεμίσουμε την εκπομπή», δουλεύεται λεπτό προς λεπτό η εκπομπή με καπετάνισσα τη Φαίη, που συντονίζει όλη την ομάδα.

Ήταν άβολο για σένα όταν χώρισαν η Φαίη και ο Γιώργος, δεδομένου πως έκανες παρέα και με τους δύο;

Όχι. Θα ήταν άβολο για μένα αν είχε συμβεί μεταξύ τους κάτι χοντρό και έπρεπε να πάρω θέση. Ευτυχώς, επειδή έχουμε να κάνουμε με δυο πολύ καλούς ανθρώπους, που απλά τελικά δεν τα βρήκαν, όπως πολλά ζευγάρια, δεν χρειάστηκε να πάρω θέση ούτε το μέρος κάποιου. Είμαι εξίσου φίλη και με τη Φαίη και τον Γιώργο, αν και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει πως δεν είναι μαζί.

Έχετε έρθει σε πραγματική σύγκρουση με τη Φαίη και τον Γιώργο ή οι τηλεοπτικές εντάσεις ήταν και λίγο εφέ;

Πάρα πολλές φορές, τίποτα δεν ήταν στημένο από όσα έχετε δει. Πολλές φορές ο καβγάς συνεχιζόταν και στο διάλειμμα. Αλλά δεν μπορείς να συμφωνείς σε όλα, ακόμα και με ανθρώπους που θεωρείς φίλους. Εμένα δεν με φοβίζουν οι διαφωνίες και οι εντάσεις, με φοβίζουν αυτοί που τα έχουν καλά με όλους και το χαμόγελο έχει γίνει τατουάζ πάνω τους.

Είσαι των άκρων στους καβγάδες σου στη ζωή σου;

Ήμουν. Όσο περνούν τα χρόνια, προσπαθώ να το κατευνάσω. Έχω καταλάβει ότι η ένταση φέρνει μόνο ένταση. ‘Όταν με χαλάει κάτι, προσπαθώ να το αλλάζω.

Ιδανικά, τι είδους εκπομπή θα σου άρεσε να παρουσιάσεις, κάνοντας το επόμενο βήμα;

Θα ήθελα να κάνω μια βραδινή εκπομπή με «αγενείς» συνεντεύξεις, τύπου Sasa’s Lately ή ένα αστείο τηλεπαιχνίδι. Μου αρέσουν οι εκπομπές μέσα από τις οποίες μπορείς να κάνεις χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Το ότι έχεις το ρόλο της «κακιάς», «κουτσομπόλας» θεωρείς ότι σε έχει στιγματίσει λίγο;

Δεν υποδύομαι κανένα ρόλο, ούτε μου ζητήθηκε ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαι ο εαυτός μου.

Στους άντρες έχει σκεφτεί μήπως αυτός ο «ρόλος» περνά λάθος εικόνα σου;

Αν κοιτάει μόνο την εικόνα μου ένας άντρας, έτσι κι αλλιώς δεν μου κάνει, το νόημα είναι να ενδιαφέρεται για την ψυχή μου. Επίσης, το ότι είμαι επιθετική κάποιες φορές να ξέρεις είναι η άμυνά μου.

Αν ο άλλος είναι αντίστοιχα επιθετικός μαζί σου, το δέχεσαι;

Αν του έχω τεράστια αδυναμία, κάνω λίγο τα στραβά μάτια, γενικά όμως στο τέλος της ημέρας, αν πραγματικά κάτι με ενοχλεί, δεν υπάρχει περίπτωση να μη μιλήσω, θα το πω όμως μπροστά στον άλλον, όχι από πίσω.

Είσαι λίγο ρομαντική κατά βάθος…

Είμαι πάρα πολύ ρομαντική και το καταπιέζω. Νιώθω ότι αυτό με κάνει ευάλωτη και δεν θέλω. Σκέψου ότι δίπλα στο κρεβάτι μου έχω την Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια και όταν είμαι στενοχωρημένη, την παίρνω αγκαλιά και της λέω τα παράπονά μου.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share