Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λυπάμαι για σενα Μαρία! Δεν έπρεπε να επιτρέπεις σε κανέναν να σε αποκαλεί ηλίθια!

16 Αυγούστου 2017 10:29
Λυπάμαι για σενα Μαρία! Δεν έπρεπε να επιτρέπεις σε κανέναν να σε αποκαλεί ηλίθια!

Kι όπου Μαρία, βάλτε την κάθε Μαρία που επιτρέπει στον άλλον, στον κάθε άλλον, πόσο μάλλον στο σύζυγό της, να την αποκαλεί δημόσια «ηλίθια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Κρήτη: Αυτοί είναι οι άτυχοι γονείς που πνίγηκαν για να σώσουν τα παιδιά τους (Photos)

Από την Έλενα Φάκου

Ένα περιστατικό που προβλημάτισε ιδιαίτερα απαθανατίστηκε στο video που ανήρτησε η ίδια η Μαρία Κορινθίου στο instagram Stories της. Περπατώντας με τον άντρα της Γιάννη Αϊβάζη στο δρόμο, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της το παράπονό της ότι ο σύζυγός της δεν τη βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες. Μόνο που η αντίδραση του Αϊβάζη επειδή εκείνη ύψωσε τη φωνή της ήταν «Είσαι ηλίθια; τι φωνάζεις μες τον κόσμο ρε;» Tότε λοιπόν, αντί να αντιδράσει διαφορετικά και όπως θα έπρεπε, εκείνη είπε «Δεν πειράζει, θα καταλάβει».

Στο παρελθόν όταν είχαν προκύψει διάφορα θέματα τα οποία αφορούσαν στα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί η Μαρία Κορινθίου για τα κιλά της, οι περισσότεροι, ανάμεσά τους κι εγώ, σπεύσαμε να την υποστηρίξουμε διότι το σώμα του καθενός δεν πρέπει να αποτελεί λόγο να ντρέπεται, αντιθέτως, υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα για τα οποία θα πρέπει να προσέχει, όπως ας πούμε για την αξιοπρέπειά του.

Και στο παραπάνω video, η κυρία Κορινθίου θα έπρεπε να προσέχει. Κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας αποκαλεί ηλίθιους πόσο μάλλον ο πατέρας των παιδιών μας. Αλλά εδώ τίθεται ένα θέμα: Όταν η ίδια η ηθοποιός δεν αντιλαμβάνεται την προσβολή, δεν αντιδρά και αντιθέτως ανεβάζει και το περιστατικό στα social media ως αξιοσημείωτο ή ακόμα χειρότερα κωμικό, τότε υπάρχει πρόβλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα στο instagram και το αινιγματικό μήνυμα για τη νέα σεζόν!

Καμμία γυναίκα σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέπει ούτε το body shaming αλλά ούτε και το self shaming εναντίον της. Η κάθε γυναίκα πρέπει να θέτει τα όριά της για εκτίμηση και σεβασμό προς το πρόσωπό της τα οποία βέβαια πηγάζουν από την αυτοεκτίμηση που η ίδια έχει μέσα της. Και ειδικά όταν αυτή η γυναίκα είναι δημόσιο πρόσωπο και θα δουν τη συμπεριφορά αυτή εναντίον της χιλιάδες κόσμου. Όσο λοιπόν η κυρία Κορινθίου προσπάθησε και κατάφερε σε κάποιο βαθμό να απενοχοποιήσει τις γυναίκες για τα κιλά τους, τόσο θα έπρεπε να προσέχει και το πρότυπο που γίνεται και ως προς τις ανδρικές συμπεριφορές απέναντί της από τον άνθρωπο που είναι σύζυγος και πατέρας του παιδιού της.

Ίσως μια απάντηση του στυλ » Δεν είμαι καθόλου ηλίθια Γιάννη μου, εσύ γίνεσαι προσβλητικός προς τη μητέρα του παιδιού σου» θα αποτελούσε την ιδανική και θεωρώ πως και ο Γιάννης θα καταλάβαινε και το μήνυμα που θα περνούσε προς τα έξω θα ήταν ακόμη μια φορά διδακτικό.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share