Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

«Προσπαθήσαμε να τους τα ξαναβρούμε αλλά…» - Ποιος έκανε αυτή την αποκάλυψη για τον χωρισμό της Ελένης Χατζίδου με τον Άρη Σοϊλέδη;

13 Αυγούστου 2017 09:25
«Προσπαθήσαμε να τους τα ξαναβρούμε αλλά…»  - Ποιος έκανε αυτή την αποκάλυψη για τον χωρισμό της Ελένης Χατζίδου με τον Άρη Σοϊλέδη;

Κανείς πέρα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που η Ελένη και ο Άρης έδωσαν ξαφνικά τέλος στην σχέση τους και μάλιστα σε μία περίοδο που όλα έδειχναν να πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους.

Όμως, όσοι τους έζησαν από κοντά όσο καιρό ήταν μαζί μιλούν για ένα πραγματικά πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που έδειχνε αποφασισμένα να μοιραστεί για πάντα του ζωή του μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάκυνθος: Καίγεται για τρίτη ημέρα το νησί! (Photos)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 11 Αυγούστου!

Το στενό τους περιβάλλον προσπάθησε να ρίξει γέφυρες επανασύνδεσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real, αλλά τελικά δεν ήλθε το επιθυμητό αποτέλεσμα: «Προσπαθήσαμε να τους τα ξαναβρούμε, γιατί ήταν έναν πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Ίσως να αλλάξουν τα πράγματα. Πολλές φορές οι προσωπικές σχέσεις περνάνε κρίση.» μας εξηγεί φίλος του πρώην ζευγαριού.

Η Ελένη Χατζίδου πάντως αυτό τον καιρό έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις λόγω της καλοκαιρινής της περιοδείας, με εμφανίσεις που πραγματοποιεί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου, με το τραγούδι, τη μουσική αλλά κυρίως την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος να αποδεικνύονται το καλύτερο αντίδοτο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει συναισθηματικά.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share