Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Φοίβο από την "Ντανά"; Δείτε πόσο κούκλος είναι σήμερα και τα τρία επαγγέλματα που έχει ακολουθήσει! (photos)

28 Ιουλίου 2017 12:52
Θυμάστε τον Φοίβο από την

Ζωηρός και ευφυής ο μικρότερος γιος του Άρη Μπακόπουλου( Κώστα Αποστολίδη),ο Φοίβος έκλεβε τις εντυπώσεις με την σπιρτάδα του και την χαριτωμενιά το 2003 στην πολύ δημοφιλή σειρά «Η Νταντά».

Τα χρόνια πέρασαν και ο Βασίλης Καραγιάννης, όπως είναι και το πραγματικό του όνομα, διαθέτει πλέον εμφάνιση που «κόβει» την ανάσα.

Ο ίδιος μάλιστα δουλεύει υποδοχή σε γνωστό μαγαζί στο Γκάζι, όπου τραβάει αρκετό κόσμο λόγω της αψεγάδιαστης εξωτερικής του εμφάνισης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα ζώδια θα περάσουν άκρως ερωτικά τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη!

Ο τηλεοπτικός Φοίβος, διαθέτει πολύ γυμνασμένο κορμί, ενώ πινελιά στην εμφάνισή του δίνει το τατουάζ μανίκι που έχει «χτυπήσει».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο ίδιος εκτός από «πόρτα» σε μαγαζί, κάνει και την πρακτική του σε γνωστή ιδιωτική κλινική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναυλία Ρέμου - Ραμαζότι: Γλέντι μέχρι τα ξημερώματα στο «Nammos»! Ξέφρενος χορός στα τραπέζια και... μπάνιο με σαμπάνιες (video)

Επίσης ο Βασίλης Καραγιάννης ακολουθεί και ως χόμπι περισσότερο το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή! Μάλιστα τελευταία φορά εθεάθη να αγωνίζεται στον Φοίνικα Ηλιούπολης!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share