Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Ξεφάντωμα σε beach volley για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης! (video)

24 Ιουλίου 2017 09:35
Survivor: Ξεφάντωμα σε beach volley για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης! (video)

Οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και όπως είναι λογικό, οι παραλίες αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή για χαλάρωση. Στον Κωνσταντίνο Βασάλο φαίνεται πως αρέσει αρκετά το καλοκαίρι και η θάλασσα, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές τον είδαμε να απολαμβάνει τα μπάνια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα (24-30/07) από τον Κώστα Λεφάκη!

Σήμερα, σε συνδυασμό με τις βουτιές, θέλησε να δοκιμάσει και κάτι καινούριο. Ο personal trainer συναντήθηκε με παρουσιάστρια του Ant1 και έπαιξαν beach volley. Αναφερόμαστε στην Τζένη Μελιτά, την οποία βλέπαμε στο πάνελ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

Ο Βασάλος και η Μελιτά έπαιξαν αρκετά και μάλιστα ο πρώτος, θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους το πώς περνούσε. Έτσι, μέσω Insta Stories μοιράστηκε κάποια βίντεο. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι πλάκες με την Τζένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τυφώνας" η Ειρήνη Παπαδοπούλου σπάει την σιωπή της: "Αν συνέχιζα στο Survivor θα έπρεπε να αποκαλύψω ότι..."

Δείτε πώς πέρασε την ημέρα του στα παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Πηγή: peoplegreece.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share