Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χωρισμός Κοκκίνου - Μπόγρη: Γι' αυτό τον λόγο η τραγουδίστρια χώρισε τον μπασκετμπολίστα!

20 Ιουλίου 2017 09:17
Χωρισμός Κοκκίνου - Μπόγρη: Γι' αυτό τον λόγο η τραγουδίστρια χώρισε τον μπασκετμπολίστα!

Στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» σχολίασαν το φημολογούμενο χωρισμό της Έλλης Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη. Το unfollow του μπασκετμπολίστα στην τραγουδίστρια στο Instagram φαίνεται πως απλά επισημοποίησε τους τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος επιβεβαίωσαν την είδηση του χωρισμού. Φίλος του Γιώργου Μπόγρη είπε στην Ανθή Βούλγαρη ότι τα προβλήματα είχαν αρχίσει από καιρό, από όταν δηλαδή ο παίκτης αγωνιζόταν στην Ισπανία, ενώ στο περιοδικό Down Town αναφέρεται ότι η Έλλη Κοκκίνου επιθυμούσε να υπάρξει εξέλιξη στη σχέση τους, επιθυμώντας και ένα δεύτερο παιδί, γεγονός το οποίο αμφισβήτησε η πρωινή εκπομπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 33χρονου δόκιμου ανθυποπυραγού, Αριστείδη Μουζακίτη! Τραγικές φιγούρες οι γονείς του! (photos)

«Κι εγώ δεν το πολυπιστεύω αυτό για το παιδί. Θεωρώ ότι άλλοι θα είναι οι λόγοι του χωρισμού! Διαφορά ηλικίας, απόσταση… Επίσης η Έλλη είναι στα καλύτερά της! Μπορεί να ήθελε τον άνθρωπό της δίπλα της! Εγώ την Έλλη που την είδα τις προάλλες σε ένα event, τη θαύμασα! Τι καρακαλλόνα είναι αυτή, είναι πολύ κλασάτη, θα βρει τον καλύτερο! Θα έρθει κάτι άλλο, που θα έιναι και πολύ καλό νιώθω!» είπε η παρουσιάστρια, ενώ η Τζωρτζέλα συμπλήρωσε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τρομερό τρικ που θα σου αλλάξει την ζωή: Έτσι θα μυρίζει το σπίτι σου φανταστικά! (video)

«Δεν κάνεις unfollow έναν άνθρωπο με τον οποίο είσαι 7 χρόνια. Αυτά είναι μικρότητες του Δημοτικού και του Γυμνασίου!» Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share