Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση…»: Ο Άρης Σοϊλέδης μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με την Ελένη Χατζίδου!

25 Ιουνίου 2017 13:54
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση…»: Ο Άρης Σοϊλέδης μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με την Ελένη Χατζίδου!

Ο χωρισμός τους αιφνιδίασε πολλούς. Αν και οι περισσότεροι περίμεναν ότι οι δυο τους σύντομα θα οδηγούνταν στα σκαλιά της εκκλησίας, η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο ποδοσφαιριστης Άρης Σοϊλέδης αποφάσισαν έπειτα από δυόμισι χρόνια σχέσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Η είδηση αρχικά κυκλοφόρησε σαν φήμη, όμως μετά επιβεβαιώθηκε, όταν έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Ωστόσο, ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιο Survivor; Αυτό είναι το νέο ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού που ξεκινάει σε λίγες μέρες στον ΣΚΑΙ και θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον... Άγιο Δομίνικο!

Μιλώντας ο ποδοσφαιριστής στην «Real news» είπε: «Έχουμε χωρίσει τις τελευταίες 15 μέρες, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ στους λόγους. Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης!», λέει χαρακτηριστικά.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν ωστόσο πως ένας μεγαλος καυγάς στάθηκε αφορμή για να χωρίσουν. Και το γυαλί έσπασε όταν τα «θέλω» για να σοβαρέψει η σχέση ήταν διαφορετικά.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share