Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τόπλες στην παραλία η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά! Τι μήνυμα θέλει να περάσει;

9 Ιουνίου 2017 14:11
Τόπλες στην παραλία η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά! Τι μήνυμα θέλει να περάσει;

Η ανάρτηση του δικηγόρου για την «πλαδαρή Ελληνίδα γκόμενα» έκανε τον γύρο των social media συγκεντρώνοντας ποικίλα σχόλια από τους διαδικτυακούς χρήστες.

Eνα τηλεοπτικό πρόσωπο που έγινε ευρύτερα γνωστό στο κοινό μέσα από την συνεργασία του με την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο στην τηλεοπτική εκπομπή «ΦM live» που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Star, η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στον δικηγόρο που προκάλεσε διαδικτυακό σάλο με την ανάρτησή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο διαδίκτυο: Η λίστα με τους Έλληνες διάσημους gay που κάνει τον γύρο του ίντερνετ!

Φορώντας το μπικίνι της, πόζαρε σε μια ερημική παραλία γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε: «Δικηγοράκο μου, υπάρχει λύση. Το τόπι σου και σε άλλη παραλία. Είσαι τυχερός που φόρεσα μαγιό. Αγοράζω θονγκ μόνο για πάρτη σου. Και φάλαινα και ντίβα γιατί μπορώ. Καλές βουτιές κορίτσια». Η φωτογραφία της Αντιγόνης δεν θα μπορούσε να μην συγκεντρώσει τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων που την αποθέωσαν για τον τρόπο που ξέρει να αγαπά το σώμα της και να εμπνέει τους γύρω της με την ακομπλεξάριστη στάση της.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share