Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στροφή στην καριέρα του - Παίκτης ελληνικού Fame Story διορίστηκε γιατρός στα Αντικύθηρα (Photo)

20 Μαΐου 2017 15:28
Στροφή στην καριέρα του - Παίκτης ελληνικού Fame Story διορίστηκε γιατρός στα Αντικύθηρα (Photo)

O Νίκος Μίχας είχε γίνει γνωστός στο κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο talent show του ΑΝΤ1, "Fame Story".

Ο τραγουδιστής έχει αποκαλύψει πως τελείωσε την ιατρική το 2004 και άργησε να ξεκινήσει την ειδικότητα του λόγω μουσικής. Η ειδικότητα του είναι στην παθολογία και θα συνεχίσει για δερματολόγος.

O δήμαρχος των Αντικυθήρων, Στράτος Χαρχαλάκης προχώρησε σήμερα σε δημόσια ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποιώντας ότι ο Ν. Μίχας διορίστηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κυθήρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκάλυψη: Γιατί ξεφτίλισαν τις διαρροές, πώς έπεσαν στην παγίδα και "δουλέψανε" για τον ΣΚΑΙ; Φοβερό παρασκήνιο με διπλούς πράκτορες και θύματα δημοσιογράφους!

«Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Μίχας διορίστηκε σήμερα και επίσημα στη δεύτερη θέση Ιατρού Υπηρεσίας Υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κυθήρων, έχοντας σημαντική εμπειρία στα παθολογικά περιστατικά από τη θητεία του στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ Αθηνών. Ο Νίκος είναι κατά το ήμισυ Αντικυθήριος, το γένος Χαρχαλάκη. Τον καλωσορίζουμε και τον ευχαριστούμε που τιμά έτσι την ιδιαίτερη πατρίδα του».

Θυμηθείτε τον με την Καλομοίρα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share