Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το εντυπωσιακό κτήμα της Βίκυς Σταυροπούλου και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στη Μάνη όπου γυρίστηκε και το Survivor! (photos)

1 Μαΐου 2017 12:08
Το εντυπωσιακό κτήμα της Βίκυς Σταυροπούλου και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στη Μάνη όπου γυρίστηκε και το Survivor! (photos)

«Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του, δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, τα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Πέφτουν κορμιά για την ασυλία! Ποιος θα την κερδίσει και τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο; (video)

Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης», είπε πριν από καιρό ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε συνέντευξή του, περιγράφοντας το πολυτελές κτήμα στη Σάντοβα, στον Κάμπο Μάνης, που ανήκει σε εκείνον και στην κολλητή του φίλη Βίκυ Σταυροπούλου εδώ και λίγα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ποιος κερδίζει την ασυλία! Ποιος θα "φαγωθεί". Γιατί το αγώνισμα είναι...

Οι δυο κολλητοί φίλοι, έχουν επενδύσει σε αυτό το πανέμορφο κομμάτι γης, σεβόμενοι τη φύση. Μάλιστα, η ηθοποιός σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, απάντησε αν τελικά νοίκιασε το κτήμα της στο Νορβηγικό «Survivor», δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για μια βιολογική αγροτουριστική μονάδα στη Μεσσηνιακή Μάνη και ναι είχε ενοικιαστεί από τους Νορβηγούς. Εκεί μένανε οι παίκτες, οι οποία ήταν Ολυμπιονίκες. Έτσι; Πρωταθλητές!».

Πηγή: Instyle.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share