Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χωρισμός - βόμβα στα κοσμικά σαλόνια: Ποιος Έλληνας μεγιστάνας χώρισε με την κουκλάρα σύντροφό του; (photos)

21 Μαρτίου 2017
Χωρισμός - βόμβα στα κοσμικά σαλόνια: Ποιος Έλληνας μεγιστάνας χώρισε με την κουκλάρα σύντροφό του; (photos)
Στον κόσμο της δυναστείας Νιάρχου και με εξαίρεση την νεότερη γενιά που έχει βγάλει προς τα έξω ένα έντονο κοινωνικό προφίλ, οι ηγέτες της παραμένουν απρόσιτοι σε ότι αφορά τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον προσωπικό τους βίο.

Ειδικά ο τελευταίος παραμένει ένα καλά κρυμμένο μυστικό για τους πολλούς, έστω και αν κάποιες φορές υπάρχουν διαρροές, σπάνιες μεν και πάντα από τρίτους. Μόνο τότε γίνονται γνωστά κάποια πράγματα για τους έρωτες μελών της οικογένειας, όπως το ειδύλλιο ανάμεσα στην Ευγενία Νιάρχου και τον Χρήστο Οικονόμου που έληξε, ή οι περιπέτειες πριν λίγα χρόνια του Σταύρου Νιάρχου, πριν κατασταλάξει στην αγκαλιά της Τζέσικα Χαρτ.

Όταν στις 23 του περασμένου Φεβρουαρίου το ιδιωτικό lear jet που μετέφερε τον Έλληνα μεγιστάνα κ. Σπύρο Νιάρχο προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», κάποιοι ήλπιζαν να δουν στο πλευρό του την γοητευτική γκαλερίστα Ιζαμπέλ Μπίσερ. Μόνο που κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, γιατί ο κ. Νιάρχος ήρθε για την τελετή παράδοσης στο ελληνικό δημόσιο του ιδρύματος που φέρει το όνομα του πατέρα του και δεν υπήρχε περίπτωση να συνοδεύεται από την σύντροφό του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor αποκλειστικό: Κόλαση στο σημερινό επεισόδιο! Σκοτώνονται Ευρυδίκη-Σπαλιάρας, Χανταμπάκης-Αγγελόπουλος (video)

Ως χαρακτήρας άλλωστε δεν ήταν ποτέ λάτρης της δημοσιότητας, ειδικά σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή, η οποία πλέον δεν περιλαμβάνει την Ιζαμπέλ Μπίσερ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι στα τέσσερα χρόνια που διήρκησε η σχέση τους φωτογραφήθηκαν μαζί μόνο μια φορά, ενώ ο φακός τους «συνέλαβε» άλλη μια το καλοκαίρι του 2014 στις Σπέτσες. Τότε που αφίχθησαν μαζί με ταχύπλοο από την Σπετσοπούλα και έκαναν μια βόλτα μέχρι το λιμάνι, πριν χαλαρώσουν για ένα ουζάκι σε συγκεκριμένο στέκι της Ντάπιας, αγαπημένο των Νιάρχων.

Σπύρος Νιάρχος, Ιζαμπέλ Μπίσερ

Μόνο που κανείς δεν γνώριζε ποια ήταν η ψηλή γοητευτική ξανθιά που συνόδευε τον Σπύρο Νιάρχο σε αυτή την σύντομη απόδραση από τον ιδιωτικό του παράδεισο. Τα αποκαλυπτήρια του ειδυλλίου τους έγιναν λίγες εβδομάδες αργότερα και έκτοτε λίγα ακούστηκαν για την σχέση τους, αφού την κράτησαν διακριτικά μακριά από τα φώτα.

Ο χωρισμός τους πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστός μέσω ψιθύρων και ίσως να μην μαθαινόταν, αν η Ιζαμπέλ Μπίσερ δεν εμφανιζόταν μόνη της σε κάποια καλέσματα.
Και παρόλο που δεν έκανε καμία αναφορά στο τέλος της σχέσης της με τον Σπύρο Νιάρχο, δεν ήταν δύσκολο να καταλάβουν οι παροικούντες το διεθνές jet set, ότι επήλθε ο χωρισμός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε τις ξανά και ξανά: 5 εκπληκτικές ταινίες που φέρνουν πολύ σε... Survivor! (video)

Ήταν η πρώτη επίσημη σύντροφος

Η εσωστρέφεια που χαρακτηρίζει τα μέλη της δυναστείας Νιάρχου είναι κοινό μυστικό στους κύκλους του διεθνούς jet set, εξέχοντα μέλη των οποίων τους συναναστρέφονται κοινωνικά. Μ’ εξαίρεση τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Νιάρχο, ο οποίος ήταν πολύ κοινωνικός από τα αδέρφια του και ο μόνος ίσως που δεν είχε υιοθετήσει την «κλειστή» γενικά συμπεριφορά τους, οι κ.κ. Φίλιππος και Σπύρος Νιάρχος αλλά και η αδερφή τους Μαρία, εξακολουθούν μέχρι σήμερα να μην υποκύπτουν στην δημοσιότητα.

Ιζαμπέλ Μπίσερ

Στην περίπτωση του κ. Σπύρου Νιάρχου είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μέχρι την αποκάλυψη της σχέσης του με την νεαρή γκαλερίστα, καμία άλλη περιπέτειά του δεν είχε γίνει γνωστή, μετά το διαζύγιό του από την Δάφνη Γκίνες το 1999.

Λάτρης της τέχνης όπως και ο αδερφός του, κοσμοπολίτης και με μια έμφυτη άνεση να κερδίζει τις εντυπώσεις όταν εμφανίζεται κάπου εικάζεται ότι γνώρισε την τριαντάχρονη ξανθιά Ιζαμπέλ, στην γκαλερί Gmurzynska στην Ζυρίχη πριν από τρία χρόνια. Εντυπωσιασμένος από την ευγένεια, τις γνώσεις της πάνω σε θέματα της μοντέρνας τέχνης-για την οποία ενδιαφέρεται ιδιαίτερα ο Έλληνας επιχειρηματίας-και την εν γένει παρουσία της, φρόντισε να της δείξει από την αρχή το ενδιαφέρον του.

Το πρώτο δείπνο τους έφερε ακόμη πιο κοντά, τόσο ώστε μετά από λίγες εβδομάδες να είναι πλέον ζευγάρι στην ζωή, αρχικά χωρίς να το ξέρουν παρά ελάχιστοι πολύ στενοί φίλοι τους, οι οποίοι δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσουν. Ήταν αρχές του 2014 και χρειάστηκε να έρθει το καλοκαίρι για να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της σχέσης τους, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στον ιδιωτικό παράδεισο των Νιάρχων, την Σπετσοπούλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη αποκάλυψη: Με ποια το έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Survivor; (Video)

Από τα ρομαντικά δείπνα στον χωρισμό

Μέχρι τότε το ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί μόνο μια φορά στα εγκαίνια της έκθεσης του σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ στην γκαλερί Gmurzynska στο Σεν Μόριτζ στις 19 Φεβρουαρίου του 2013, με καλεσμένους δισεκατομμυριούχους, art dealers, εικαστικούς.

Ιζαμπέλ Μπίσερ

Ο κ. Σπύρος Νιάρχος αφίχθη μαζί με τον αδερφό του Φίλιππο, ο οποίος είχε ήδη γνωρίσει την γοητευτική Ιζαμπέλ και εκεί φωτογραφήθηκε για πρώτη και τελευταία φορά μαζί της, χωρίς όμως να στέκεται δίπλα της, αφού τους χώριζαν τέσσερα άτομα.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, το ζευγάρι ταξίδεψε ουκ ολίγες φορές στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο, τις Μπαχάμες ενώ έδωσαν το παρόν σε δεκάδες glam συναθροίσεις του διεθνούς jet set. Το καλοκαίρι του 2014 ταξίδεψαν ινκόγκνιτο φυσικά στην Ελλάδα για να απολαύσουν διακοπές στην Σπετσοπούλα, το νησί των Νιάρχων όπου μαζεύεται κάθε καλοκαίρι σχεδόν όλη η οικογένεια.

Στην βόλτα τους στις Σπέτσες, η οποία αποθανατίστηκε από paparazzi, το ζευγάρι έφτασε χωρίς συνοδεία-ειδικά εκεί οι Νιάρχοι νοιώθουν σαν στο σπίτι τους-σε ένα ταχύπλοο. Η Ιζαμπέλ φορούσε ένα κοντό λευκό φόρεμα που αναδείκνυε τις εξαιρετικές αναλογίες της και ο κ. Σπύρος Νιάρχος πορτοκαλί πουκάμισο και γαλάζιο μαγιό Vilebrequin με σχέδια.

Ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι, ενώ ο γιος του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου συνομίλησε με γνωστούς του από το νησί που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν. Η Ιζαμπέλ λάτρεψε εκείνη την πρώτη βόλτα και το ουζάκι στις Σπέτσες, τόσο που λίγες ημέρες αργότερα το ζευγάρι επέστρεψε ξανά αυτή την φορά για ένα δείπνο στον Ταρσανά. Η σχέση τους συνεχίστηκε αθόρυβα, όπως αθόρυβα επήλθε πριν από λίγο καιρό και ο χωρισμός του ζευγαριού, παρά τα όσα πίστευε ο στενός τους κύκλος, ότι δηλαδή ο κ. Σπύρος Νιάρχος θα αποφάσιζε στα εξήντα δύο του χρόνια να παντρευτεί την 30χρονη γκαλερίστα.

Ο Σπύρος Νιάρχος (δεξιά) με τον αδελφό του Φίλιππο Νιάρχο (αριστερά)

Οι σκόρπιες ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις ηχηρών ονομάτων πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ειδύλλιο που έκλεισε τον κύκλο του, λόγω συνθηκών και καταστάσεων, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο κ. Σπύρος Νιάρχος είναι όπως και ο αδερφός του Φίλιππος ένας ιδιαίτερα πολυάσχολος businessman, που ταξιδεύει πολύ και συχνά, σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Παράλληλα, έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον γάμο του με την Δάφνη Γκίνες τα οποία λατρεύει και φροντίζει να είναι δίπλα τους ακόμη και τώρα που έχουν μεγαλώσει.

Άνθρωποι άλλωστε που τον γνωρίζουν πολύ καλά, λένε ότι δεν σκέφτεται ξανά τον γάμο, εν αντιθέσει με τον πατέρα του Σταύρο που παντρεύτηκε πέντε φορές κατά την διάρκεια της μυθικής ζωής του.

Πηγή: Mononews.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share