Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η πιο εύκολη συνταγή για δροσιστικό milkshake σοκολάτας!

Λαχταριστό και δροσερό!

19 Απριλίου 2018 14:30
Η πιο εύκολη συνταγή για δροσιστικό milkshake σοκολάτας!

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το Καλοκαίρι, η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητή (μαζί και η διάθεσή μας) και ψάχνουμε τρόπους να φέρουμε το Καλοκαίρι πιο γρήγορα στη ζωή μας. Φτιάχνουμε δροσιστικό milkshake σοκολάτας.
Έχουμε φάει ήδη το πρώτο μας παγωτό, βγαίνουμε έξω και αντί για τσάι πίνουμε γρανίτα ενώ ο ελληνικός καφές έχει αντικατασταθεί από έναν απολαυστικό freddo. Σήμερα φτιάχνουμε δροσιστικό milkshake σοκολάτας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Το milkshake αρέσει σε μικρούς και μεγάλους κι εμείς το απολαμβάνουμε με την πρώτη ευκαιρία. Και τώρα που ο καιρός «ανοίγει», πήραμε την απόφαση να το φτιάξουμε. Τα υλικά είναι πολύ απλά όπως και η εκτέλεση της συνταγής.

Τι θα χρειαστείς για το milkshake σοκολάτας;
1/2 φλιτζάνι γάλα
3 κουταλιές σιρόπι σοκολάτας
3 scoops από παγωτό βανίλια
Πώς θα φτιάξεις το milkshake σοκολάτας;


Συνταγή
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας, το γάλα, το σιρόπι σοκολάτας και το παγωτό βανίλια με ένα μπλέντερ ελαφρά. Και το ρόφημά μας είναι έτοιμο.
Εναλλακτικά μπορούμε να αφήσουμε το παγωτό να λιώσει ελαφρώς και μετά να το προσθέσουμε στα άλλα υλικά ανακατεύοντας απαλά με ένα πιρούνι.
Παράλληλα, μπορείς να προσθέσεις στο milkshake σοκολάτας κομμάτια μπισκότου ή και φρούτα, όπως φράουλες ή μπανάνες, τα οποία θα έχεις ψιλοκόψει. Μπορείς επίσης να βάλεις λίγη σαντιγί και γενικά να πειραματιστείς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικτό έγκλημα: Αυτό είναι το ζευγάρι που δολοφονήθηκε μπροστά στον 15χρονο γιο τους!

Τα παιδιά θα το λατρέψουν αλλά κι εσύ δεν θα καταφέρεις να αντισταθείς.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share