Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λαχταριστά κανελόνια με κιμά και φέτα!

20 Μαρτίου 2018 13:16
Λαχταριστά κανελόνια με κιμά και φέτα!

Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε σήμερα στο Πρω1νό μια φανταστική συνταγή που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Αναφερόμαστε στα Κανελόνια με κιμά και φέτα! Δείτε πως θα φτιάξετε το σούπερ αυτό φαγητό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι παιδόφιλος του Πόρτο Ράφτη: Πλήρωνε ακόμα και μητέρες για να του στέλνουν ακατάλληλες φωτογραφίες των παιδιών τους!

Υλικά:

2 πακέτα κανελόνια
500 γρ φέτα τριμμένη
3 ντομάτες ώριμες
1 φλ γραβιέρα τριμμένη

για τη σάλτσα:

600 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
1 Κύβος για Κοκκινιστά της Knorr
1 φλ πολτός ντομάτας
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 πακέτο μανιτάρια σε φετάκια
2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
4 καρότα τριμμένα
4-5 κλαράκια μαϊντανού ψιλοκομμένα
αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση:

Σοτάρουμε τον κιμά μαζί με το κρεμμύδι, τον κύβο και το σκόρδο για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 10-12 λεπτά ακόμα.

Προσθέτουμε τα καρότα, τον πολτό ντομάτας και το αλατοπίπερο μέσα σε μια κατσαρόλα με 1 ποτήρι βραστό νερό και σιγοβράζουμε. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για μισή ώρα περίπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες! O ανατρεπτικός αγώνας Ελλάδα - Τουρκία, τα καυτά φιλιά των Μαχητών και η αδιόρθωτη Σπυροπούλου! (videos)

Τελευταία στιγμή προσθέτουμε τον μαϊντανό και τη μισή φέτα. Γεμίζουμε τα κανελόνια με τον κιμά και τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί. Αλεθουμε την υπόλοιπη φέτα μαζί με την ντομάτα

Περιχύνουμε το φαγητό με την ωμή σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 190 βαθμούς για μια ώρα.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share