Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Μοσχαράκι κοκκινιστό με πράσινες ταλιατέλες!

15 Φεβρουαρίου 2018 13:17
Μοσχαράκι κοκκινιστό με πράσινες ταλιατέλες!

Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε σήμερα στο Πρω1νό μια φανταστική συνταγή που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Αναφερόμαστε στο Μοσχαράκι κοκκινιστό με πράσινες ταλιατέλες! Δείτε πως θα φτιάξετε το σούπερ αυτό φαγητό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι πρέπει να ξέρετε σε περίπτωση επιστράτευσης με αφορμή την κρίση στα Ίμια!

Υλικά:

1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι)

2 κρεμμύδια

2 καρότα

1/2 κιλό ντοματίνια ή 2 κονσέρβες πομοντόρια

6 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο ΠΑΝ της οδοποιίας Ζαφειρόπουλος

1 ποτήρι ντοματοπολτός

2 σκελίδες σκόρδο


1/2 φλ. ελαιόλαδο



αλάτι και πιπέρι

Για τα μακαρόνια:

1 πακέτο πράσινες ταλιατέλες

1,5 φλ παρμεζάνα

λίγο αλάτι

Εκτέλεση:

Μαρινάρουμε το μοσχαράκι από βραδύς με το μισό ξύδι και μπόλικο αλατοπίπερο. Βάζουμε το μοσχαράκι και το ροδίζουμε καλά σε μία φαρδιά κατσαρόλα μαζί με το ελαιόλαδο.

Βγάζουμε το κρέας σε ένα πιάτο και μέσα στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και το σκόρδο για 3-4 λεπτά. Βάζουμε στην κατσαρόλα το μοσχαράκι και προσθέτουμε τα ντοματίνια, τον πολτό ντομάτας, το αλατοπίπερο και 2 ποτήρια ζεστό νερό. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει περίπου 1,5 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάλεψε με τους δολοφόνους της η Ειρήνη Λαγούδη! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την τραγωδία στο Μεσολόγγι!

Βράζουμε τις ταλιατέλες σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Τις σουρώνουμε και τις βάζουμε στην κατσαρόλα με το κρέας. Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε με την παρμεζάνα.

 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share