Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κυκλοφόρησε το πρώτο κρασί με κάνναβη! Στην υγειά μας!

16 Ιανουαρίου 2018 17:46
Κυκλοφόρησε το πρώτο κρασί με κάνναβη! Στην υγειά μας!

Οινοποιείο στην Καλιφόρνια λανσάρει κρασί χωρίς αλκοόλ αλλά με κάνναβη και υπόσχεται να μας χαλαρώσει χωρίς να μας μεθύσει.

Πρόκειται για το οινοποιείο Rebel Coast στην Καλιφόρνια, όπου πρόσφατα νομιμοποιήθηκε η χρήση της κάνναβης για προσωπική χρήση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάτια Νικολαϊδου: Με κείμενο "φωτιά" επιβεβαιώνει δημόσια την επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη!

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του κρασιού, πρόκειται για ένα sauvignon blanc, στο οποίο για πρώτη φορά κατόρθωσαν να αφαιρέσουν το αλκοόλ και να προσθέσουν 16 mg τετραϋδροκανναβινόλης, χωρίς να αλλοιωθεί η ποιότητα του κρασιού.

Πρακτικά, σύμφωνα με τους ίδιους, αυτό δεν σημαίνει ότι θα «ξεφύγει» ή θα έχει παραισθήσεις όποιος το καταναλώσει. Η ποσότητα κάνναβης είναι τόση, ώστε απλώς να μιμηθεί τον τρόπο που μας χαλαρώνει το αλκοολούχο κρασί, αλλά χωρίς τις παρενέργειες του αλκοόλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΕΟΦ: Τι ανακαλεί;

Στο κρασί, υπάρχει το άρωμα της μαριχουάνας, αλλά και αρώματα λεμονόχορτου, λεβάντας και κίτρου. Κάθε μπουκάλι στοιχίζει 60 δολάρια (περί τα 50€) και προς το παρόν, το προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ, σε όσες πολιτείες έχει νομιμοποιηθεί η χρήση κάνναβης για ψυχαγωγικούς ή ιατρικούς λόγους.

Πηγή:in2life

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share