Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό: Φτιάξτε αφράτα brownies με μπισκότο!

Ένα επιδόρπιο «πειρασμός»

20 Σεπτεμβρίου 2017 10:00
Ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό: Φτιάξτε αφράτα brownies με μπισκότο!

Ποιος δεν αγαπάει το brownie; Σε αυτή τη συνταγή τα αγαπημένα brownies δένουν αρμονικά με γεμιστά μπισκότα και το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι απλά… θεϊκό!

Για το brownies με μπισκότο

250 γρ. ‏βούτυρο
440 γρ. ‏ζάχαρη
4 ‏μεγάλα αυγά
70 γρ. ‏κακάο
2 ‏βανίλιες
50γρ. ‏αλεύρι
2 πρέζες ‏αλάτι
150γρ. ‏σοκολάτα γάλακτος σε κομματάκια
80γρ. ‏πικρή σοκολάτα σε κομματάκια
100 γρ. ‏καρύδια
2 συσκευασίες ‏γεμιστά μπισκότα

Εκτέλεση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)

Βουτυρώνετε ένα μικρό μακρόστενο ή τετράγωνο ταψάκι. Σπάτε την μια συσκευασία μπισκότα σε χοντρά κομμάτια και τα στρώνετε στο ταψάκι. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170΄βαθμούς. Λιώνετε το βούτυρο σε κατσαρόλα, προσέχοντας να μην κάψει πολύ. Προσθέτετε την ζάχαρη & ανακατεύετε να λιώσει. Προσθέτετε το κακάο, τη βανίλια και χτυπημένα τα αυγά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου: Νέα Σελήνη στην Παρθένο! Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά!

Προσθέτετε κοσκινισμένα το αλεύρι και το αλάτι. Ανακατεύετε απαλά. Βάζετε στο μείγμα τα κομμάτια σοκολάτας μαζί με τα καρύδια. Ανακατεύετε απαλά και αδειάζετε το μείγμα στο ταψάκι.

Στην επιφάνεια τοποθετείτε μια στρώση με τα υπόλοιπα μπισκότα & ψήνετε για 25′ – 30′ λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί. Αφήνετε να κρυώσει καλά και κόβουμε το brownie σε κομμάτια.

Σερβίρουμε με παγωτό!

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share