Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φέτος την άνοιξη όλα τα μοδάτα κορίτσια θα δένουν έτσι τα κορδόνια των sneakers

21 Μαρτίου 2017
Φέτος την άνοιξη όλα τα μοδάτα κορίτσια θα δένουν έτσι τα κορδόνια των sneakers

Η άνοιξη είναι η εποχή που ξανανακαλύπτουμε την άνεση των αθλητικών παπουτσιών μας. Είτε τα συνδυάσεις με κάπρι παντελόνι, είτε με τζιν σε ίσια γραμμή, είτε με φόρεμα ή φούστα, είτε με σορτσάκι, τα sneakers είναι σίγουρα το αγαπημένο παπούτσι της σεζόν

Στα social media ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες fashion bloggers, fashion experts, στιλίστες και κάθε λογής ειδικότητα που έχει σχέση με τη μόδα στέκονται υπέρ μιας νέας τάσης που θα επικρατήσει τη καινούργια σεζόν στον τρόπο που δένουμε τα κορδόνια των sneakers παπουτσιών μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor αποκλειστικό: Κόλαση στο σημερινό επεισόδιο! Σκοτώνονται Ευρυδίκη-Σπαλιάρας, Χανταμπάκης-Αγγελόπουλος (video)

Η ιδέα ξεκίνησε όταν η Kaia Gerber, κόρη της Cindy Crawford, εμφανίστηκε στους δρόμους τους Malibu φορώντας σορτσάκι και ένα λευκό ζευγάρι Converse με τα κορδόνια δεμένα ψηλά γύρω από τον αστράγαλο.

Τα θετικά σχόλια που σημείωσε η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν πάρα πολλά, με τους «ειδικούς» να υποστηρίζουν ότι σε λίγο καιρό όλα τα μοδάτα κορίτσια θα δένουν έτσι τα κορδόνια τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε τις ξανά και ξανά: 5 εκπληκτικές ταινίες που φέρνουν πολύ σε... Survivor! (video)

Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο «κολπάκι» απαιτεί ψηλά πόδια για να αναδειχτεί όπως πρέπει, ενώ, φυσικά υπάρχει και ο αντίλογος που θεωρεί το συγκεκριμένο δέσιμο κάτι λιγότερο από κομψό. Εσύ θα τα δέσεις έτσι;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη αποκάλυψη: Με ποια το έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Survivor; (Video)

Πηγή: Womantoc.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share