Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μην τα ξανακάνεις κούκλα μου! Αυτοί είναι οι 6 τρόποι που τα μαλλιά σου σε μεγαλώνουν (Photos)

20 Μαρτίου 2017
Μην τα ξανακάνεις κούκλα μου! Αυτοί είναι οι 6 τρόποι που τα μαλλιά σου σε μεγαλώνουν (Photos)

Το έχετε ξαναδεί: ένα νέο κόψιμο, κάποια φράντζα και πουφ-κάποια που γνωρίζετε ξαφνικά παθαίνει το φαινόμενο Benjamin Button (αλλά με έναν ελεγχόμενο τρόπο). Επειδή είναι πιο δύσκολο να αναγνωρίζετε τα σημάδια της γήρανσης του hairstyle για τον εαυτό σας παρά στους άλλους, καταλήξαμε σε έξι παραδείγματα προσωπικοτήτων που γυρίζουν το ρολόι προς τα εμπρός.

Υπερβολικό styling

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτά θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο! Εντάσεις στους «διάσημους» και το δυσκολότερο παιχνίδι ασυλίας

H Ivanka Trump έχει πέσει κατά καιρούς στο λάθος του υπερβολικού στίλινγκ με σκοπό να εντυπωσιάσει, καταλήγοντας να δείχνει αρκετά μεγαλύτερη από τη ηλικία της. Το υπερβολικά επιτηδευμένο στιλιζάρισμα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν ψεύτικα κι εσένα πολύ πιο μεγάλη. Αν χρησιμοποιες εργαλεία θερμότητας, φρόντισε να σπάσεις τη μονοτονία με τα δάχτυλα σου, δημιουργώντας νεανικά, και μοντέρνα μαλλιά, με κίνηση και όχι με πολύ αυστηρή υφή.

Η φράντζα σας δεν είναι γεμάτη


Κενά ανάμεσα στη φράτζα σου ισούται με ένα κακό, μεγαλίστικο αποτέλεσμα. Χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να καλύψεις με μαλλιά ολόκληρο το μέτωπ σου, λίγες τούφες μαλλιών δεξιά και αριστερά δεν είναι σίγουρα ο σωστός τρόπος για να χτενίσεις τη φράτζα ή τις αφέλειες σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός βρέθηκε 27χρονος ποδοσφαιριστής! (photos)

Το χρώμα σας είναι πάρα πολύ μονοδιάστατο

Η JLaw πλέον ανήκει στην κλίμακα του ξανθού. Θα μπορούσε άνετα να υποστηρίξει και τις πιο σκούρες αποχρώσεις απλά χωρίς το χρώμα να είναι επίπεδο. Η διακύμανση των τόνων αντί για ένα all-over χρώμα, δίνει ένα πολύ πιο φωτεινό και πραγματικό αποτέλεσμα.

Πάρα πολύς όγκος


Ο υπερβολικός όγκος πολλές φορές σημαίνει προβλήματα. Με τα χρόνια το πήρε χαμπάρι και η Jennifer Lopez που αγαπούσε κάποια χρόνια πριν να πιάνει τα μαλλιά της ψηλά σε τεράστιους κότσους που μόνο χρόνια της πρόσθεταν. Οι λέξεις-κλειδιά για τα up-dos: χαλαρή υφή (εκεί είναι και πάλι) και όχι σαν τη μητέρα της νύφης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίος ηθοποιός σοκάρει: "Γνωρίζω ότι μου μένουν λίγες μέρες ζωής"

Είναι πολύ μακριά


Η έλλειψη φωτεινότητας στις άκρες και οι έντονες, ασύμμετρες ουρές κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν κουρασμένα και άτονα κι εσένα πολύ μεγαλύτερη. Η λύση είναι μία, ψαλίδι και γρήγορα, αφού ένα κοντό κούρεμα μπορεί να λειτουργήσει και ως λίφτινγκ στο πρόσωπο σου.

Πάρα πολλά επίπεδα

Όπως δηλώνει ο hair designer του οίκου Balmain, όλα είναι σχετικά με το κόψιμο και τις απότομες γραμμές. Εκτός αν είναι σε πολύ μακριά, τα λεπτά στρώματα μαλλιών, συνεπάγονται γενική αραιότητα και παραπέμπουν σε αυτό ακριβώς που θέλεις να αποφύγεις. Στο «Είμαι Μεγάλη.».

Πηγή: dailystories.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share