Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο σικ τρόπος της Αμάλ Κλούνεϊ να φορέσει το λευκό T-Shirt με τζιν παντελόνι

17 Μαρτίου 2017
Αυτός είναι ο σικ τρόπος της Αμάλ Κλούνεϊ να φορέσει το λευκό T-Shirt με τζιν παντελόνι

Ίσως δεν υπάρχει πιο επαναλαμβανόμενο ντύσιμο από το δίδυμο άσπρο μακό και τζιν παντελόνι. Ακούγεται βαρετό και η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές είναι. Η Αμάλ, όμως, όπως και κάθε σικάτη γυναίκα με επίγνωση της δυναμικής των ρούχων, μπορεί να κάνει το «ταπεινό» αυτό δίδυμο άκρως ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης: Τραγική ειρωνεία στο έγκλημα της Μεσσήνης με τον πατέρα που σκότωσε την 10χρονη κόρη του! Τι είχε συμβεί 4 χρόνια πριν;

Τις προάλλες εθεάθη, μια Παρασκευή βράδυ, στη Νέα Υόρκη, χωρίς το κλασικό δυναμικό outfit, με τις pencil φούστες και τις ψηλοτάκουνες γόβες. Φόρεσε ένα λευκό T-Shirt και ένα υπέροχο τζιν cropped παντελόνι, τα οποία συνδύασε με μαύρα μποτάκια με έντονες λεπτομέρειες. To μακρύ πανωφόρι της, ένα κάμελ ανοιξιάτικο Akris, ολοκλήρωσε τέλεια το casual chic ύφος της.

Δείτε επίσης: Ράγισαν καρδιές στο «Πάμε Πακέτο»! Συνάντησε την μητέρα του μετά από 58 χρόνια – Ξέσπασε η Χατζηβασιλείου σε κλάματα (video)

Δείτε την εμφάνιση της Αμάλ και κάποιες επιλογές για online αγορές:

Τις προάλλες εθεάθη, μια Παρασκευή βράδυ, στη Νέα Υόρκη, χωρίς το κλασικό δυναμικό outfit, με τις pencil φούστες και τις ψηλοτάκουνες γόβες.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας αθλητής που πιάστηκε ντοπαρισμένος!

ZARA ΧΑΜΗΛΟΚΑΒΑΛΟ ΤΖΙΝ BOYFIT 39,95 EUR

Βershka Μπλουζάκι βαμβακερό ξεπλυμένο εφέ 5.99 €

Zara ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΤΑΚΙ 69,95 EUR

Πηγή: Womantoc.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share