Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα παπούτσια που προκάλεσαν μαζική μανία! (photos)

16 Μαρτίου 2017
Αυτά είναι τα παπούτσια που προκάλεσαν μαζική μανία! (photos)

Η εβδομάδα μόδας έκλεισε στο Παρίσι με τις καλύτερες των εντυπώσεων, αλλά αυτό που έμεινε χαραγμένο στη μνήμη του γυναικείου κοινού που παρέλασε από τα σόου είναι ένα συγκλονιστικό παπούτσι. Η συνεργασία του οίκου Robert Clergerie με το brand Self-Portrait, έφερε στο φως το μοντέλο Susa, το οποίο είναι γόβες με δερμάτινα και σουέτ λουριά με αγκράφες.

Δείτε επίσης: Αποκλειστική αποκάλυψη: Η συγκίνηση του μπαμπά της Ελισάβετ μπροστά στην κάμερα και τα «καρφιά» στον Ορέστη Τσανγκ! Τι εξομολογήθηκε;

Οι γνώστες του θέματος, οι κυρίες της μόδας που λαμβάνουν τα trend στον αέρα, τα φόρεσαν ήδη. Οι υπόλοιπες έχουν δημιουργήσει μια τεράστια λίστα αναμονής, η οποία σιγά σιγά καλύπτεται.

Δείτε επίσης: Παραιτήθηκε ο Γιώργος Κιμούλης από την προεδρία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»

Δείτε παρακάτω πώς τα φόρεσαν κάποιες στην εβδομάδα μόδας και το ίδιο το Susa, σε περίπτωση που θέλετε να μπείτε κι εσείς στη λίστα. Α, το πιο σημαντικό: η τιμή του τσιμπάει. Μην πείτε ότι δεν σας το είπαμε.

Η συνεργασία του οίκου Robert Clergerie με το brand Self-Portrait, έφερε στο φως το μοντέλο Susa, το οποίο είναι γόβες με δερμάτινα και σουέτ λουριά με αγκράφες.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα της Καστοριάς: Το μαρτίνι, οι μπύρες και το δείπνο με την ...

ROBERT CLERGERIE X Self-Portrait Susa patent-leather pumps £450

Πηγή: Womantoc.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share