Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πασχαλινές αποδράσεις: Πολυτέλεια και οικονομία! (Photos)

21 Μαρτίου 2017
Πασχαλινές αποδράσεις: Πολυτέλεια και οικονομία! (Photos)

Ανακαλύψαμε τους καλύτερους προορισμούς της Ελλάδας για το Πάσχα! Τιμές που δεν συγκρίνονται σε απίστευτα πακέτα προσφορών!

Ξενοδοχεία που πληρούν τις προϋποθέσεις και για τους πιο αυστηρούς κριτές! Διατροφή σε πλούσιους μπουφέδες, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και πασχαλινά γλέντια!

5* Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa,

Αλεξανδρούπολη

Κάθε ένα από τα 140 ανακαινισμένα δωμάτια του Thraki Palace είναι διακοσμημένο με υψηλή αισθητική και ποιότητα. Απολαύστε τα μαζί με τη μεγάλη βεράντα και τη μοναδική θέα στην πισίνα και στο Αιγαίο Πέλαγος. Παράλληλα, σας καλωσορίζουμε στον νέο κόσμο της Ευεξίας, της Θαλασσοθεραπείας και του Spa, σε ένα κόσμο τόνωσης και ομορφιάς.

Προσφορά με 390€ για 3 διανυκτερεύσεις με ALL INCLUSIVE για 2 ενήλικες και έως 2 παιδιά! Δείτε την προσφορά εδώ!

5* Porto Carras Sithonia,

Χαλκιδική

Το πολυβραβευμένο Porto Carras Sithonia βρίσκεται σε μια αμμώδη παραλία της Χαλκιδικής και προσφέρει καταλύματα 5 αστέρων που περιβάλλονται από όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Διαθέτει ιδιωτική μαρίνα, καζίνο και κέντρο σπα.

Προσφορά με 470€ για 3 διανυκτερεύσεις με ALL INCLUSIVE για 2 ενήλικες και έως 1 παιδί! Δείτε την προσφορά εδώ!

4* Athos Palace Hotel,

Χαλκιδική

Διακοπές τεσσάρων αστέρων στη Χαλκιδική με τη σφραγίδα ποιότητας των G Hotels. Το επιβλητικό και φιλόξενο Athos Palace είναι η «ναυαρχίδα» του ομίλου. Βρίσκεται στη χερσόνησο της Κασσάνδρας μέσα σε ένα κατάφυτο τοπίο. Πολύ κοντά στο χωριό Καλλιθέα, μπροστά σε μια πανέμορφη αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα νερά, προσφέρει την επιλογή τηςαπεριόριστης θέας στη θάλασσα καθώς και την χαλαρωτική θέα στις γύρω καταπράσινες πλαγιές.

Διαβάστε ακόμη: Έσκασε η Αίτνα και οι τουρίστες έτρεχαν πανικόβλητοι

Προσφορά με 258€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες και έως 1 παιδί! Δείτε την προσφορά εδώ!

5* Epirus Palace,

Ιωάννινα

Το Epirus Palace είναι ένα μαγευτικό ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στην ιστορική πόλη των Ιωαννίνων. Το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για ταξίδια αναψυχής όσο και επαγγελματικά. Βρίσκεται στην καρδιά των Ελληνικών «Άλπεων», στο σταυροδρόμι όπου ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός συναντά την παρθένα φύση.

Προσφορά με 530€ για 3 διανυκτερεύσεις με Πλήρη Διατροφή για 2 ενήλικες και έως 1 παιδί! Δείτε την προσφορά εδώ!

5* Hotel Z Palace & Congress Center,

Ξάνθη

Το Z Palace Hotel απέχει 800 μ. από το κέντρο της Ξάνθης. Διαθέτει εξωτερική πισίνα με ξαπλώστρες και ομπρέλες. Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Τα μοντέρνα δωμάτια παρέχουν θέρμανση και κλιματισμό, ενώ ορισμένα περιλαμβάνουν μπαλκόνι. Έχουν μίνι μπαρ, καθιστικό και επιφάνεια εργασίας. Τα ιδιωτικά μπάνια είναι εφοδιασμένα με προϊόντα περιποίησης, παντόφλες, μπουρνούζι και στεγνωτήρα μαλλιών.

Προσφορά με 358€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή και ποτά για 2 ενήλικες! Δείτε την προσφορά εδώ!

4* Elea Beach Hotel,

Κέρκυρα

Το Elea Beach Hotel είναι ένα φιλικό και καλοδιατηρημένο ξενοδοχείο στην περιοχή Δασιά, μόλις 12 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία και o εξωτερικός του χώρος, ένας μεγάλος παλιός ελαιώνας, είναι διαμορφωμένος με όμορφους κήπους. Μαγαζιά και εστιατόρια απέχουν μόνο 100 μ. από το ξενοδοχείο και η πόλη της Κέρκυρας είναι προσβάσιμη με τακτική αστική συγκοινωνία.

Προσφορά με 438€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες και έως 2 παιδιά! Δείτε την προσφορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: Έρχεται το πρώτο εκπτωτικό χωριό στην Αθήνα

5* Cronwell Platamon Resort,

Πλαταμώνας

Το 5* Cronwell Platamon Resort είναι το «διαμάντι» της αλυσίδας Cronwell Hotels & Resorts. Βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην ιδιωτική αμμώδη παραλία του, στον Πλαταμώνα Πιερίας, και καλύπτει όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις των φιλοξενουμένων του, στον ανώτατο βαθμό ποιότητας και άνεσης.

Προσφορά με 350€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή (και Πλήρη Διατροφή την Κυριακή του Πάσχα) για 2 ενήλικες και έως 2 παιδιά! Δείτε την προσφορά εδώ!

4* Airotel Achaia Beach,

Καστελλόκαμπος – Πάτρα

Χτισμένο σε υπέροχη τοποθεσία, πρόσφατα ανακαινισμένο, προσφέρει ποιότητα στη διαμονή σας μόλις λίγα λεπτά από την Πάτρα (Καστελλόκαμπος). Χώροι με εντυπωσιακή θέα στον Πατραϊκό κόλπο, στη μοναδική γέφυρα Ρίου – Αντίρριου αλλά και στο βουνό. Περιτριγυρίζεται από περιποιημένους κήπους, σε ένα τέλειο και μοναδικό συνδυασμό φυσικής γαλήνης και των ποιοτικών υπηρεσιών της ξενοδοχειακής αλυσίδας Airotel.

Προσφορά με 258€ για 2 διανυκτερεύσεις με ALL INCLUSIVE για 2 ενήλικες και έως 1 παιδί! Δείτε την προσφορά εδώ!

5* Du Lac Hotel Congress Center & Spa,

Ιωάννινα

Η πολυτέλεια και το στυλ του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με τη στρατηγική του θέση, κάνουν το Hotel Du Lac Congress Center & Spa έναν ανεπανάληπτο προορισμό. Δύο βήματα μόνο φτάνουν για να περιηγηθείτε στα σοκάκια του Κάστρου της πόλης των Ιωαννίνων, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία σας να περιπλανιέται σε άλλες εποχές. Συγκεντρώνει τα ομορφότερα χαρακτηριστικά των Ιωαννίνων, τη ζωντανή κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, την εκλεπτυσμένη αίσθηση γαλήνης, την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία.

Προσφορά με 498€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες και έως 1 παιδί! Δείτε την προσφορά εδώ!

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share