Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έλενα Παπαρίζου:"Ήταν η στιγμή της Ελένης να πάει στη Eurovision, όχι η δική μου! "

Αποκαλυπτική συνέντευξη

29 Μαΐου 2018 18:24
Έλενα Παπαρίζου:

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και μίλησε για όλα! Τα επαγγελματικά της σχέδια, η Ελένη Φουρέιρα και το Fuego ήταν μερικά από τα όσα αναφέρθηκε η τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (29/05) το πιο κορυφαίο έπαθλο επικοινωνίας!

"Θα κάνω μια περιοδεία μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο. Θα κάνω επίσης έξι επιπλέον συναυλίες με τον Αντώνη Ρέμο. Έχω και το νέο μου άλμπουμ «Ουράνιο Τόξο». Έχει κυκλοφορήσει εδώ και τρεις μήνες και έχει πάρα πολλές νέες συνεργασίες" απάντησε η Έλενα όταν ρωτήθηκε από τον Θέμη Γεωργαντά για τα επόμενα της επαγγελματικά βήματα.

Τι είπε όμως σχετικά με την Eurovision και την Eλένης Φουρέιρα; "Όχι ότι δεν μου άρεσε και του Ισραήλ αλλά για εμένα η Ελένη ήταν πιο ολοκληρωμένη πάνω στην σκηνή. Θα έλεγα στην Ελένη να ξαναπάει. Για εμένα η Ελένη είναι πρώτη".

Στο ενδεχόμενο να την ξαναδούμε στη σκηνή της Eurovision, η Έλενα Παπαρίζου απάντησε:"Πολλοί μου έχουν κάνει την ερώτηση, ρώτησαν και την Ελένη, γιατί δεν πήγα. Αυτό έγινε επειδή είχε κυκλοφορήσει ότι είχα κάνει ένα demo για το Fuego. Κάθε στιγμή δεν είναι πάντα η κατάλληλη για κάτι. Δεν ήταν η δική μου στιγμή να πάω, ήταν της Ελένης η στιγμή να πάει!"

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share