Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

6 αλήθειες που γνωρίζει κάθε κορίτσι που είναι single στις γιορτές!

Ποιες είναι αυτές;

14 Δεκεμβρίου 2018 15:58
6 αλήθειες που γνωρίζει κάθε κορίτσι που είναι single στις γιορτές!

1. Το ότι δε χρειάζεται να αγοράσεις δώρο για το αγόρι σου είναι ένα “δώρο” από μόνο του.

Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις δώρο για έναν άντρα και η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να βρεθείς σε αυτή τη δύσκολη θέση μιας και δεν έχεις αγόρι. Επιπλέον, δε θα χρειαστεί να πάρεις δώρα και σε όλη την οικογένειά του. Αυτό σημαίνει πως έχεις περισσότερα χρήματα για τον εαυτό σου.

2. Το πάρτι στο γραφείο για τα Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να συναντήσεις σε πιο χαλαρό κλίμα το συνάδελφο που σου αρέσει.

Αν υπάρχει ένας τέτοιος συνάδελφος τότε είσαι τυχερή. Μπορεί και να μην καταλήξεις τελικά μόνη στην περίοδο των γιορτών. Μην αποκλείεις τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Νάρκωνε τον πατέρα και βίαζε την κόρη του»: Ανατριχίλα από τον βιασμό ανήλικης στην Κρήτη!

3. Οι άνθρωποι γίνονται πιο ενοχλητικοί

Ξαφνικά, η προσωπική σου κατάσταση ενδιαφέρει όλο τον κόσμο. Ειδικά όταν βρίσκεσαι σε οικογενειακές συγκεντρώσεις όλες οι θείες και οι θείοι θέλουν να μάθουν πως τα πας και γιατί δεν έχεις σχέση. Μη δίνεις σημασία. Πιες κανένα ποτάκι παραπάνω και φάε και κανένα γλυκάκι για να γλυκάνεις τον “πόνο” σου.



4. Υπάρχει ένας άντρας που σε περιμένει

Το μόνο σίγουρο είναι αυτό. Αν χαλαρώσεις και αποφασίσεις να απολαύσεις τις μοναχικές στιγμές σου θα διαπιστώσεις πως ξαφνικά έχεις βρει τον άντρα της ζωής σου χωρίς να το έχεις καταλάβει. Το σύμπαν λειτουργεί λίγο περίεργα. Σου φέρνει πάντα αυτό που θέλεις τη στιγμή που έχεις ξεχάσει ότι το θέλεις γιατί απλά έχεις αποδεχτεί αυτό που έχεις και έχει πάψει να σε ενοχλεί πια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Νάρκωνε τον πατέρα και βίαζε την κόρη του»: Ανατριχίλα από τον βιασμό ανήλικης στην Κρήτη!

5. Μπορεί να νιώσεις μοναξιά

Βλέπεις παντού ζευγάρια γύρω σου και το κακό είναι πως και οι φίλες σου θα περάσουν τις γιορτές με τους αγαπημένους τους. Μη σε πάρει από κάτω. Βρες τρόπο να επωφεληθείς από όλο αυτό..

6. Μπορείς, για παράδειγμα, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου

Η ανεξαρτησία είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα και τώρα που έχεις το χρόνο μπορείς να κάνεις σχέδια για τη χρονιά που έρχεται που δεν έχουν σχέση με κανέναν άλλον παρά μόνο με τον εαυτό σου.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share