Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελικά τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες;

Τι ζητάνε τελικά;

27 Νοεμβρίου 2018 13:35
Τελικά τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες;

Πόσες φορές έχεις νιώσει άσχημα για κάτι που είπε ή δεν είπε καθόλου αυτός που σου αρέσει; Σίγουρα πολλές φορές και μάλιστα δεν είναι τόσο τα λόγια που σε ενοχλούν αλλά οι πράξεις που έγιναν η δεν έγιναν καθόλου. Κάθε φορά καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι φταίει το γεγονός ότι είναι άντρας και αυτό από μόνο του εξηγεί αυτά που έκανε ή δεν έκανε ποτέ. Πέρα όμως από το γενικό «όλοι οι άντρες είναι ίδιοι», τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες σήμερα;

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι οι έρευνες που γίνονται καταλήγουν συνεχώς ότι άντρες και γυναίκες δεν διαφέρουμε τόσο όσο πίστευαν οι άνθρωποι παλιότερα. Έχουμε παρόμοια δομή εγκεφάλου, παρόμοιες ανάγκες για επικοινωνία και επιτυχία, και θέλουμε τα ίδια πράγματα στη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία της και το μεγάλο μυστικό που κρύβει!

Τι θέλει ο σύγχρονος άντρας από μία γυναίκα

Θέλει να τον αγαπήσεις γι αυτό που είναι

Επιφανειακά ένας άντρας ακόμα και σήμερα προσπαθεί να συμπεριφέρεται σύμφωνα με τα πρότυπα της κοινωνίας. Προσπαθεί να έχει τον έλεγχο, να νικάει και να καταφέρνει πράγματα παρά το γεγονός ότι μέσα του είναι ένα παιδί που θέλει απλά να το αγαπάνε γι αυτό που είναι. Χρειάζεται κάποια που θα τον θέλει ακόμα κι όταν δεν είναι στην κορυφή.

Θέλει να αγαπάς τον εαυτό σου

Υπάρχει η τάση σε σχέσεις όπου η γυναίκα δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της να κριτικάρει και να ελέγχει τον σύντροφο της. Κάτι τέτοιο δεν είναι υγιές. Πρώτα πρέπει να νιώσεις εσύ αγάπη για τον εαυτό σου και μετά να δεις τα ελαττώματα των άλλων. Κάτι τέτοιο έρχεται μέσα από την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση, κάτι που αν ο σύντροφος σου δει πως προσπαθείς να καταφέρεις θα σε θέλει ακόμα περισσότερο!

Θέλει να αναγνωρίζεις πως έχει αισθήματα

Ένας άντρας που δεν έχει πρόβλημα ναρκισσισμού δεν θα διστάσει να δείξει τα συναισθήματα του. Υπάρχει ένας μύθος ότι οι άντρες δεν επικοινωνούν τα συναισθήματα τους. Ουσιαστικά οι γυναίκες είμαστε πιο άμεσες και μιλάμε περισσότερο για αυτά που αισθανόμαστε αλλά και οι άντρες γνωρίζουν τι νιώθουν. Σίγουρα θα σκέφτεσαι τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες αν δεν το εκφράζουν, όμως με τον διάλογο θα κάνεις το αγόρι σου να ανοιχτεί περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η Παιανία: Έκανε πεολειχία στον σύντροφό της πάνω στον τάφο του πατέρα της!

Θέλει να είσαι πιο ανέμελη

Από τα χέρια των γυναικών περνάνε τα περισσότερα πράγματα σε ένα σπίτι. Ακόμα κι αν μένετε μαζί, είναι πιθανό να κάνεις τις περισσότερες δουλειές ή να έχεις την ευθύνη του σπιτιού. Παρόλα αυτά θέλει να είσαι πιο ανέμελη. Δεν θέλει να είναι ένα ακόμα βάρος στο πρόγραμμα σου αλλά, σύντροφος με τον οποίο μπορείς να μιλάς και να περνάς καλά.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share