Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τον θέλεις; Ποια πράγματα δεν πρέπει να κάνεις με τίποτα!

Τι πρέπει να αποφεύγεις;

7 Νοεμβρίου 2018 12:25
Τον θέλεις; Ποια πράγματα δεν πρέπει να κάνεις με τίποτα!

Όπως θα έχεις διαπιστώσει ακούγονται πολλά γύρω από τις σχέσεις. Απόψεις, γνώμες, συμβουλές για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει… Όμως τι από όλα αυτά ισχύει στα αλήθεια;

Η αλήθεια είναι πως ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει τις ερωτικές του σχέσεις με διαφορετικό τρόπο, όμως υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στην προσπάθειά μας να κατακτήσουμε τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει.

Όμως οι συμπεριφορές αυτές συνήθως έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Χωρίς να το καταλάβουμε μας απομακρύνουν από το ταίρι ή το φλερτ μας χωρίς καν να το καταλάβουμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Βίασαν και δολοφόνησαν 15χρονη ενώ πήγαινε στο σχολείο!

Ποιες είναι όμως οι συμπεριφορές που πρέπει να αποφύγουμε με κάθε τρόπο;

Μην κάνεις τη δύσκολη

Εντάξει δε λέω να τα δώσεις όλα από την αρχή αλλά μην του κάνεις και τη ζωή δύσκολη. Οι άντρες αν δεν παίρνουν έστω και λίγο την επιβεβαίωση από την γυναίκα που διεκδικούν ξενερώνουν και προχωράνε στην επόμενη που θα είναι πιο «καλή’ μαζί τους. Δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι;

Μην βάλεις κάποια φίλη σου να του μιλήσει

Ακόμα και να είστε σε κοινή παρέα καλύτερα να χειριστείς την κατάσταση μόνη σου. Δεν είμαστε στο δημοτικό για να πάει η φίλη σου ή κάποιος άλλος να του μιλήσει. Αφού τον θέλεις διεκδίκησε τον μόνη σου.Μίλα του ξεκάθαρα για τα συναισθήματα σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σε κερατώνει ..." - Ξεκατίνιασμα στο προφίλ της Τατιάνας Στεφανίδου! Αποκαλύψεις σοκ

Μην βγείτε με παρέα στο πρώτο ραντεβού

Απέφυγε την πρόταση του τύπου να φέρω και μια φίλη μου και να φέρεις και ένα φίλο σου. Όχι! Στο πρώτο ραντεβού πρέπει να είστε οι δυο σας! Τα τρίτα πρόσωπα περισσεύουν. Πρέπει πρώτα να γνωριστείτε μεταξύ σας και μετά όλα τα άλλα!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share