Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτά είμαι τα 6 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να κρατάς μούτρα στο αγόρι σου!

Πολλές φορές έχουμε την τάση να υπερβάλουμε!

29 Οκτωβρίου 2018 10:15
Αυτά είμαι τα 6 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να κρατάς μούτρα στο αγόρι σου!

Όσο γλυκές και καλοσυνάτες κι αν είμαστε, ξέρετε πολύ καλά ότι πολλές φορές έχουμε την τάση να υπερβάλουμε και να φτάνουμε το αντρικό φύλο στα όριά του. Αλλά δεν φταίμε, είναι στη φύση μας. Είμαστε τόσο συναισθηματικά όντα, που κάποιες φορές μας είναι αδύνατο να το ελέγξουμε. Ενώ δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις, το αγόρι μας είναι εκείνο που θα υποστεί τις συνέπειες των συναισθημάτων μας που ξεχειλίζουν.

Μπορείς να πεις ότι λειτουργεί σαν σάκος του μποξ, πάνω στον οποίο ξεσπάμε και βγάζουμε όλα μας τα προβλήματα. Καταλαβαίνεις πιστεύω, ότι αυτή η λογική δεν είναι σωστή. Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει επίσης συναισθήματα και δε θέλει να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος σε κάθε δύσκολη κατάσταση. Αν δε χαλαρώσεις και δε συνειδητοποιήσεις ότι πρώτα θα πρέπει να λύνεις τα προβλήματά σου με τον εαυτό σου και μετά να προσεγγίζεις εκείνον, σύντομα θα τον χάσεις…

Σοβαρά, δώσε βάση. Δεν πρέπει να την πληρώνει εκείνος για τα πάντα. Όπως για τα παρακάτω ας πούμε:
1 | Επειδή ο έρμος βγήκε με τους φίλους του
Για πες μου, θες να καλογερέψει μαζί σου ή να σου είναι κολλιτσίδα 24 ώρες το 24ωρο; Σε άλλη περίπτωση, δεν μπορώ να κατανοήσω το σκεπτικό μιας κοπέλας που δεν αφήνει το αγόρι της να βγει με τους φίλους του ή του κρατάει μούτρα γι’ αυτό. Με ποιο δικαίωμα θα του απαγορεύσεις να βγει και να περάσει χρόνο με την παρέα του; Θα ήθελες να συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε εσένα; Κορίτσια, αυτές είναι αστείες απαιτήσεις. Δεν μπορείς να τον περιορίσεις. Αν το προσπαθήσεις, θα βγάλει φτερά και θα πάει σε άλλη φωλιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίσιο τέλος: Βρέθηκε ζωντανός ο 25χρονος αγνοούμενος!

2 | Επειδή δε βρήκε το χρόνο να σου στείλει
Το ότι δε σου έστειλε, δε σημαίνει ότι δε σε σκεφτόταν κατά τη διάρκεια της ημέρας ή δεν προσπαθεί να σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή, ούτε πως δε δίνει σημασία στη σχέση σας. Σημαίνει ότι ο άνθρωπος ήταν απασχολημένος, είχε τρεχάματα, υποχρεώσεις και ίσως να αντιμετωπίζει καταστάσεις που εσύ αγνοείς και δεν περίμενες να του συμβούν. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματακαι να τον δικάσεις πριν της ώρας του. Όταν επικοινωνήσει μαζί σου, είμαι σίγουρη ότι θα δικαιολογήσει την «απουσία» του αυτή.

3 | Επειδή έκανε like σε άλλο κοράσιο στα κοινωνικά δίκτυα
Με την ίδια λογική που αυτή του η πράξη ενόχλησε εσένα, το ίδιο μπορεί να ισχύει και για εκείνον. Εντάξει, ένα λάικ έκανε ο άνθρωπος, δεν την παντρεύτηκε κιόλας. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ζηλεύεις ή να νιώθεις απειλή (κι εγώ ταυτίζομαι), αλλά μην το κάνεις θέμα, γιατί εσύ θα βγεις η τρελή και η υστερική της υπόθεσης. Θα δώσεις την εντύπωση ότι χρησιμοποιείς μικρές αφορμές για να χαλάσεις την όμορφη σχέση σας και αυτό θα τον ξενερώσει τα μάλα.

4 | Επειδή έχει ΚΑΙ φίλες
Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά το αγόρι σου είχε ζωή και πριν σε γνωρίσει. Και πολύ καλά θα κάνει να μην απομακρύνει από το πλάι του τις φίλες του με τις οποίες έχει περισσότερα χρόνια επαφής παρά με εσένα. Μην τις βλέπεις ως απειλή! Κι εσύ έχεις φίλους – άντρες. Θα έπρεπε δηλαδή αυτό το γεγονός να κάνει το αγόρι σου να πέσει στα πατώματα από τη ζήλεια; Αν τον εμπιστεύεσαι, δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι. End of story!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα στις 29 Οκτωβρίου το 1959 το πρώτο δυστύχημα της Ολυμπιακής Αεροπορίας!

5 | Επειδή του έστειλες μήνυμα, το διάβασε και δεν απάντησε
Και πάλι, μπορεί να μην έχει χρόνο!!! Μη βιαστείς αμέσως να το πάρεις τοις μετρητοίς και να σκεφτείς ότι σε γράφει. Γιατί βασανίζεις το μυαλό σου και σκέφτεσαι πάντα το πιο άσχημο σενάριο; Δώσε του λίγο χρόνο και προς Θεού μην τον σπαμάρεις με άλλα μηνύματα εφόσον βλέπεις ότι δεν απάντησε στο πρώτο. Θα έχει τους λόγους του, να είσαι σίγουρη. Αν δεν τους έχει, τότε χτύπα τον αλύπητα.

6 | Επειδή σου απάντησε μονολεκτικά σε μήνυμα
Και συνεχίζω εγώ με το κεφάλαιο: Μηνύματα. Ας δούμε τώρα τι συμβαίνει όταν του στέλνεις και απαντάει μεν, μονολεκτικά δε. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Οι άντρες απ’ όσο γνωρίζεις, δεν σπαταλούν πολλή φαιά ουσία για το παραμικρό. Την κρατάνε ως κομπόδεμα για τα γεράματά τους φαίνεται. Έτσι λοιπόν, μην εξάπτεσαι και μην το παίρνεις στα σοβαρά το ότι σου απαντάει, αλλά δε λέει πολλά. Ίσως να βαριέται. Ποιος ξέρει;!

neopolis.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share