Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

3 τρόποι για να δείξεις στον σύντροφό σου πόσο τρελαίνεσαι για αυτόν!

Χωρίς να του το πεις!

22 Οκτωβρίου 2018 12:11
3 τρόποι για να δείξεις στον σύντροφό σου πόσο τρελαίνεσαι για αυτόν!

Θέλεις να δείξεις στον αγαπημένο σου πόσο πολύ τον αγαπάς αλλά δεν θες να το κάνεις με λόγια; Σου έχουμε 5 δημιουργικές πράξεις που θα σε πείσουν να δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό στη σχέση σου!

#1. Φτιάξε ένα πολύ ξεχωριστό δείπνο για σένα και τον καλό σου. Και όταν λέω ξεχωριστό δεν εννοώ να του φτιάξεις απλά το αγαπημένο του φαγητό.

Οργάvωσε για παράδειγμα μια ινδική βραδιά, διακόσμησε το σπίτι σε ανατολίτικο ύφος, βάλε στο πάτωμα μαξιλάρες και ντύσου και εσύ ανάλογα. Μαγείρεψε ινδικό φαγητό στον καλό σου και πίστεψέ με η όλη βραδιά και η προσπάθεια που έκανες θα τον εντυπωσιάσει.

#Η ώρα του μασάζ! Το μασάζ μπορεί και πάλι να σου ακούγεται βαρετό και ανούσιο, όχι όμως αν το κάνεις με τον τρόπο που θα σου πούμε.

Διαμόρφωσε το δωμάτιό σας ώστε να μοιάζει με πραγματικό σπα, βάλε κεράκια, αρωματικά στικς, φτιάξε ένα ωραίο λαδάκι για μασάζ, βάλε στο κρεβάτι πετσέτες και κάνε ένα επαγγελματικό μασάζ που θα τον ανεβάσει στα ουράνια.

#Οργάνωσε ένα ταξίδι μόνο για 2! Όλοι οι άνθρωποι λατρεύουν τα ταξίδια και πόσο μάλλον τα δωρεάν ταξίδια. Κάντε δώρο στον αγαπημένο σας ένα ταξίδι για 2, 3 ή 5 μέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Μπορεί να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για αυτό το δώρο αλλά οι εμπειρίες που θα ζήσετε είναι πραγματικά ανεκτίμητες.

faysbook.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share