Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο τύπος άντρα είναι πιο πιθανό να απατήσει!

Ποιος είναι;

19 Οκτωβρίου 2018 17:01
Αυτός ο τύπος άντρα είναι πιο πιθανό να απατήσει!

Κατά πόσο το ύψος επηρεάζει την ερωτική ζωή ενός άνδρα, είναι ένα ερώτημα που πρόσφατα απασχόλησε έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Και κατέληξε ότι οι κοντοί άνδρες, είναι πιο άπιστοι από τους ψηλούς. Η έρευνα συμπεριέλαβε 1.000 άνδρες από όλη την Ελλάδα και εξέτασε δύο παραμέτρους: το ύψος τους και την πολυγαμικότητά τους. Ως μικρό ύψος θεωρήθηκε το 1.60-1.70 και ως μεγάλο ύψος το 1.80 και πάνω.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, οι άνδρες με ύψος 1,60-1,70 ήταν πολύ περισσότερο πολυγαμικοί, παρουσιάζοντας σχεδόν διπλάσια ποσοστά απιστίας από τους ψηλούς. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι 8 στους 10 κοντούς άνδρες είχαν παράλληλες σχέσεις. Αντίθετα στους άνδρες με ύψος από 1,80 και πάνω ήταν μόνο 1 στους 10 ήταν πολυγαμικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για την Ελένη Μενεγάκη: Η ψυχολογική πίεση και το ναρκοπέδιο!

Προφανώς σε μια κοινωνία ανταγωνιστική, οι λιγότερο ευνοημένοι άνδρες ανατομικά, πρέπει να γίνουν θελκτικοί με άλλα προσόντα, όπως είναι το μυαλό, το χρήμα, το χιούμορ ή η σκέψη, όπως υποστηρίζει ο Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης. Και όπως χαρακτηριστικά συμπληρώνει «στο νόμο της επιθυμίας και της επιβίωσης, ισχύει πως, ό,τι σου δίνει η φύση σαν μειονέκτημα, το διεκδικείς από την κοινωνία σαν πλεονέκτημα. Στην σύγκριση κοντού-ψηλού είναι σίγουρο πως ένας πιο κοντός άνδρας θα διεκδικήσει περισσότερες γυναίκες απ’όσες του αναλογούν, για να αποδεικνύει στον καθρέφτη του πως είναι πιο γοητευτικός από έναν ανατομικά ψηλότερο άρρενα», εξηγεί ο κύριος Κωνσταντινίδης.

«Σε μια κοινωνία ανταγωνιστική, οι λιγότερο ευνοημένοι άνδρες ανατομικά, πρέπει να γίνουν θελκτικοί με άλλα προσόντα, όπως είναι το μυαλό, το χρήμα, το χιούμορ ή η σκέψη. Στο νόμο της επιθυμίας και της επιβίωσης, πάντως, ισχύει πως, ό,τι σου δίνει η φύση σαν μειονέκτημα, το διεκδικείς από την κοινωνία σαν πλεονέκτημα!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share