Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αν το αγόρι σου κάνει κάποια από τα παρακάτω πράγματα, είναι τρελός για σένα!

Είναι σίγουρα δικός σου!

15 Οκτωβρίου 2018 15:08
Αν το αγόρι σου κάνει κάποια από τα παρακάτω πράγματα, είναι τρελός για σένα!

Εκτός από το σεξ, υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα που ένα άντρας μπορεί να κάνει σε μία σχέση για να νιώσεις το μοναδικό κορίτσι στον κόσμο, όπως έχει τραγουδήσει κι η Rihanna. Πράγματα που δείχνουν επίσης, ότι είναι ξεκάθαρα τρελός για σένα. Και μεταξύ μας, έτσι πρέπει να είναι!

Αν το αγόρι σου λοιπόν, κάνει κάποια από αυτά τα πράγματα για εσένα, τότε κράτα τον καλά να μη σου φύγει:

1.Το πρώτο πράγμα που σου λέει το πρωί είναι πως είσαι όμορφη.
Ακόμη κι αν τα μαλλιά σου είναι ένα μαύρο χάλι, ακόμη κι αν έχεις τσίμπλες στα μάτια κι η ανάσα σου μυρίζει, εκείνος σου λέει ότι είσαι πολύ όμορφη σήμερα. Είναι να μην τον λατρεύεις μετά; Ξέρεις ότι πραγματικά το εννοεί και δεν το είπε απλά για να το πει, επομένως αγάπα τον λιγάκι παραπάνω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αηδιαστική αποκάλυψη για το Survivor!

2. Σε καλημερίζει και καληνυχτίζει καθημερινά με μήνυμα.
Καθημερινά όμως. Ακόμη κι αν δεν είστε μαζί, θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει ότι δεν είναι παρά μόνο ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα μακριά σου.

3. Σου κάνει δωράκια σε ανύποπτες στιγμές.
Ακόμη κι αν είναι ένα συμβολικό κι απλό δώρο, όπως η αγαπημένη σου σοκολάτα, το αγαπημένο σου ρόφημα, ένα αρκουδάκι ή λουλούδια. Όπως κι αν έχει, σε ξαφνιάζει από το πουθενά. Θέλει να γνωρίζεις ότι πάντα σε σκέφτεται, ακόμη και μέσα από τις μικρές καθημερινές κινήσεις του.


4. Είναι πάντα κύριος.
Δεν έχει σημασία αν γνωρίζεστε 5 μήνες ή 5 χρόνια, εκείνος εξακολουθεί να είναι ακόμη ο ιππότης με τη γυαλιστερή πανοπλία του. Σου ανοίγει την πόρτα, σου δίνει τη ζακέτα του όταν κρυώνεις, κουβαλάει εκείνος τα βαριά αντικείμενα για σένα και περπατά από την έξω πλευρά του πεζοδρομίου για να σε προστατεύει. Δεν υπάρχει τίποτε πιο αξιολάτρευτο από έναν άντρα που έχει ακόμη τη διάθεση να κάνει όλα αυτά τα πράγματα για εσένα, ακόμη κι όταν η περίοδος χάριτός σας έχει ξεθωριάσει λιγάκι.

5. Σου φτιάχνει πρωινό μία στο τόσο.
Σε πιάνει εξ απίνης με ένα όμορφο και λαχταριστό πρωινό. Δεν θα στο φέρει και στο κρεβάτι βέβαια, αυτό παραπάει και είναι μόνο για τις ταινίες. Γιατί στην διαδρομή προς την καρδιά κάνεις πάντα μία στάση από το στομάχι. Και πώς θα το ευχαριστήσεις μετά το αγόρι; Με αγκαλίτσες και φιλάκια και ξέρεις εσύ τώρα…

6. Ζηλεύει όταν σε φλερτάρουν.
Όχι με τρόπο που να δείχνει κτητικότητα, αλλά μ’ έναν τρόπο που θέλει να πει ότι «είσαι το κορίτσι μου και μου τη δίνει να σε φλερτάρει κάποιος άλλος, ειδικά όταν ξέρει ότι έχεις σχέση». Παραδέξου το! Σου αρέσει όταν ζηλεύει!


7. Όταν έχεις κάποιο πρόβλημα, σε ακούει και προσπαθεί να το λύσει μαζί σου.
Θα υπάρξουν πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση σας και κανείς από τους δυο σας δεν θα είναι πάντα στα καλύτερά του. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όταν θα προσπαθήσει να σε ακούσει και να δώσει λύση στα προβλήματά σου, θα είναι επειδή δε θέλει να σε βλέπει στενοχωρημένη και θέλει να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Υπάρχει αγάπη εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη βόμβα του ΕΟΦ για ακατάλληλα προϊόντα στην αγορά!

8. Θέλει να γνωρίσει όλους τους φίλους και την οικογένειά σου.
Λένε ότι μπορείς να επιλέξεις τους φίλους αλλά όχι την οικογένειά σου κι αυτό αφορά και την οικογένεια του συντρόφου σου επίσης. Από αυτή την άποψη, πιθανώς να μην αποδεχτεί και να αγαπήσει όλους τους συγγενείς σου όσο εσύ, αλλά και πάλι κατανοεί ότι είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Γνωρίζει ότι έχει σημασία για σένα οι δικοί σου άνθρωποι να τον συμπαθήσουν, επομένως βάζει τα δυνατά του.

9. Υποστηρίζει εσένα και τα όνειρά σου.
Όταν κάνεις όνειρα έντονα και μεγάλα, αντί να σου λέει, όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, πως δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ και πρέπει να επαναπαυτείς, εκείνος σε ενθαρρύνει να ονειρεύεσαι ακόμη περισσότερο. Πιστεύει πάντα σε εσένα!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share