Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σε βλέπει φιλικά ή ερωτικά; Δες πως θα το καταλάβεις!

Πως θα τα ξεκαθαρίσεις;

25 Απριλίου 2018 17:44
Σε βλέπει φιλικά ή ερωτικά; Δες πως θα το καταλάβεις!

Ναι βγαίνετε, πηγαίνετε για καφέ, για ποτό αλλά η συμπεριφορά του είναι λίγο περίεργη! Δείχνει να περνάει καλά μαζί σου αλλά δεν το πάει καθόλου στο ερωτικό… Μήπως απλά σε βλέπει φιλικά και εσύ έχεις λάβει λάθος μηνύματα με αποτέλεσμα να παραμυθιάζεσαι;
Παρακάτω θα βρεις κάποια σημάδια που θα σου ανοίξουν τα μάτια! Θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πότε ένας άντρας σε βλέπει φιλικά!

1.Δεν σε αγγίζει

Οι άντρες όταν θέλουν μια γυναίκα προσπαθούν να βρίσκουν αφορμές για να είναι κοντά της και να την αγγίζουν! Αν δεν επιδιώκει αγγίγματα και ερωτικά πειράγματα τότε να είσαι σίγουρη πως σε βλέπει φιλικά!

2.Δεν βρίσκεστε ποτέ οι δυο σας

Ναι μεν θα βγείτε, θα περάσετε καλά αλλά πάντα θα είστε με μεγάλη παρέα ποτέ οι δυο σας! Δεν σου έχει πει ποτέ να βρεθείτε οι δυο σας μόνοι! Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις ότι αυτός ο άνθρωπος δε σε βλέπει ερωτικά αλλά φιλικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή σε στάση εργασίας των ΜΜΜ!

3.Σε φωνάζει «φιλαράκι»

Εεε εντάξει! Ένας άντρας που βλέπει ερωτικά μια γυναίκα δεν την φωνάζει ποτέ «φιλαράκι», «ρε φίλε» και πάει λέγοντας! Της φέρετε πιο τρυφερά και πιο γλυκά. Είναι προσεκτικός στον τρόπο που θα της μιλήσει και θα της φερθεί και σίγουρα όχι τόσο αυθόρμητος!

4.Μιλάει για άλλη κοπέλα μπροστά σου

Προφανώς και δεν το κάνει για να ζηλέψεις! Το μόνο που θέλει είναι η γυναικεία συμβουλή σου για το πως θα την κερδίσει! Σαν φίλη του πρέπει να του την δώσεις… Ξύπνα και πήγαινε παρακάτω!

Αν λοιπόν σου φέρετε κάπως έτσι, μην έχεις καμιά αμφιβολία… Σίγουρα σε βλέπει φιλικά! Πάρτο απόφαση και πήγαινε παρακάτω!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share