Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5 λόγοι που ένας άντρας εξαφανίζετε αφού κάνετε έρωτα

27 Μαΐου 2017 19:05
5 λόγοι που ένας άντρας εξαφανίζετε αφού κάνετε έρωτα

Γνωρίζεις έναν άντρα και εκεί που νομίζεις ότι όλα πάνε πολύ καλά, έχεις ήδη αρχίσει να ανακοινώνεις στις φίλες σου πόσο καλά περνάτε μαζί και πως έχεις εpωτευτεί, έρχεται η στιγμή που κοιμάστε μαζί και ξαφνικά εκείνος εξαφανίζεται.

Τότε αρχίζεις να αναρωτιέσαι το γιατί, να ψάχνεις για εξηγήσεις που μπορείς να μην πάρεις ποτέ και φυσικά αρχίζεις να απογoητεύεσαι και να τον βρίζεις. Υπάρχουν όμως κάποιοι οφθαλμοφανείς λόγοι που ένας άντρας φεύγει μετά το seχ. Θα προσπαθήσω να σου δώσω απάντηση για όλα τα γιατί που γυρνάνε μέσα στο μυαλό σου και αυτά που εκείνος δεν μπαίνει στον κόπο ή ντρέπεται να σου πει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η μεγάλη αποκάλυψη για την παρουσίαση του ριάλιτι! Η διάψευση του... ΣΚΑΙ για τις φήμες

Το σημαντικό είναι να ψυχολογήσεις τον άλλο πριν φτάσετε σε αυτό το σημείο και να αντιληφθείς τα σημάδια, ώστε να έχεις χρόνο να το συζητήσεις πριν εξαφανιστεί για πάντα.

Γιατί ήθελε μόνο seχ

Ήταν απλά ένα one night stand

Οι περισσότεροι άντρες περνάνε μια φάση στη ζωή τους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το seχ. Υπάρχουν όμως δύο είδη αντρών, αυτοί που θα το κάνουν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι απλά θέλουν ένα one night stand, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που θα πουν ένα σωρό ψέματα και θα μιλήσουν για αγάπες και έpωτες με μόνο στόχο να καταφέρουν να πάρουν αυτό που ψάχνουν. Αφού το καταφέρουν, απλά θα εξαφανιστούν χωρίς καμία δικαιολογία. Όσο σκληρό κι αν φαίνεται, είναι η αλήθεια.

Δεν σε ξέρει όπως νόμιζε

Πολλές φορές τυχαίνει να γνωρίζουμε κάποιον και από την πρώτη κιόλας ματιά να θεωρούμε ότι είναι καρμικό και ότι είναι ο έpωτας της ζωής μας. Αφού λοιπόν καταλήξουμε στο κρεβάτι και ξυπνήσουμε την επόμενη μέρα συνειδητοποιούμε πως στην πραγματικότητα δεν γνωριζόμαστε καν. Σε εσένα όλο αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ ρομαντικό και να θεωρείς πως θα γνωριστείτε σιγά σιγά. Ένας άντρας μπορεί να τρομάξει όμως από όλο αυτό το απότομο και να φύγει τρέχοντας.

Δεν υπήρξε χημεία

Αυτό είναι σίγουρα κάτι που μπορείς να αντιληφθείς κι εσύ. Βέβαια εσύ μπορείς να δώσεις ένα περιθώριο βελτίωσης. Ένας άντρας είναι δύσκολο να το κάνει αυτό και αν δεν υπήρξε η χημεία που ήθελε το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει και να μην στο πει ξεκάθαρα γιατί απλά θα ντραπεί.

Αρχίζεις τους συναισθηματισμούς

Ακόμα και αν ξεκινήσατε κάτι χωρίς ταμπέλες, μπορεί εσένα να σου αρέσει όλο αυτό που ζεις και να αρχίσεις να νιώθεις πράγματα για τον νέο σου σύντροφο. Εκείνος όμως μπορεί να μην είναι έτοιμος για όλο αυτό και σε πρώτη φάση να τον ενδιαφέρει μόνο η σεxουαλική του ζωή.

Αν λοιπόν δει πως αρχίσεις να στέλνεις μηνύματα, να τον παίρνεις πιο συχνά τηλέφωνο και οι πράξεις και τα λόγια σου περιέχουν συναίσθημα μπορεί να αρχίσει να απομακρύνεται. Αν μάλιστα αρχίσεις να τον ρωτάς γιατί απομακρύνεται τότε μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερο και να εξαφανιστεί τελείως γιατί δεν είναι έτοιμος να μπει σε σχέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oι 26 διάσημοι Έλληνες που εγκατέλειψαν την χώρα μετά την οικονομική κρίση!

Δεν λειτούργησε η σχέση

Άλλες σχέσεις είναι προδιαγεγραμμένες να κρατήσουν μια ζωή κι άλλες τόσο λίγο που δεν προλαβαίνουμε καν να καταλάβουμε πως έχουμε σχέση. Αν μάλιστα έχεις προηγηθεί και το seχ. τότε είναι πολύ συχνό να κατηγορήσουμε κάποιον πως μόνο αυτό ήθελε από εμάς. Δεν είναι όμως πάντα αυτή η αλήθεια. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που μπορεί να δυσαρεστήσουν κάποιον και εμείς να μην το καταλάβουμε.

Πριν κατηγορήσουμε λοιπόν έναν άντρα χρειάζεται να αναλογιστούμε πρώτα τη στάση του και μετά να αποφασίσουμε ψύχραιμα αν πραγματικά μας κορόιδεψε ή αν απλά δεν λειτούργησε η σχέση και αποφάσισε να φύγει.

Πηγή: ediva.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share