Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Για ποιο λόγο το Instagram είναι καλύτερο στον υπολογιστή;

Κι όμως ισχύει!

22 Οκτωβρίου 2018 10:28
Για ποιο λόγο το Instagram είναι καλύτερο στον υπολογιστή;

Γιατί το Instagram είναι καλύτερο στον υπολογιστή; Γιατί ναι εάν δεν το ήξερες μέχρι και σήμερα, μπορείς να χρησιμοποιείς το μέσο κοινωνικής δικτύωσης κι απ΄τον υπολογιστή σου.
Όλοι προσπαθούμε όσο μπορούμε να κάνουμε το feed μας στο Instagram, λίγο πιο όμορφο, λίγο πιο ομοιόμορφο, αλλά και οι φωτογραφίες να έχουν μια συνοχή μεταξύ τους. Και μπορεί όλη αυτή η προσπάθεια να μην γίνεται αντιληπτή απ’ την οθόνη του κινητού μας, γίνεται όμως απ’ αυτή του υπολογιστή μας.

To Instagram στον υπολογιστή είναι καλύτερο και η εμφάνιση του προσωπικού μας feed, δεν είναι ο μόνος λόγος.

Είναι καλύτερο γιατί δεν ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο, χαζεύοντας τις φωτογραφίες των άλλων, αλλά και κάνοντας like σ’ ό,τι βρεθεί μπροστά μας, όπως κάνουμε όταν ανοίγουμε την εφαρμογή στο κινητό μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για την Σάσα Σταμάτη!

Την ίδια στιγμή, οι φωτογραφίες και τα τετράγωνα στον υπολογιστή, είναι μεγαλύτερα. Το Instagram είναι μια εφαρμογή για φωτογραφίες, σωστά; Έτσι από τον υπολογιστή μπορείς να τις απολαύσεις καλύτερα, αλλά και να καταλάβεις ποιους λογαριασμούς σου αρέσει να ακολουθείς και ποιους όχι.

Στην εκδοχή του Instagram στον υπολογιστή, δεν εμφανίζονται κάτω απ’ τις φωτογραφίες τα top σχόλια απ΄τους λογαριασμούς με τους περισσότερους followers. Γιατί εάν το σκεφτείς καλά, γιατί θα πρέπει να τα βλέπουμε έτσι κι αλλιώς;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό τέλος για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Σχετικά με τα Stories, στον υπολογιστή μπορείς να βλέπεις την ώρα που κάποιος τα έχει ανεβάσει, έτσι ώστε εάν κάποιος ανέβασε κάτι πριν από 4 δευτερόλεπτα, να αποφύγεις να πατήσεις το play, εάν δεν το θέλεις.

Τέλος, το Instagram στον υπολογιστή έχει και τα μειονεκτήματα του, αφού δεν μπορείς να στέλνεις DMs στους φίλους σου και το σημαντικότερο όλων είναι ότι δεν μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες. Ελπίζουμε το Instagram σύντομα να τα επιτρέπει κι αυτά!

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share