Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επιτέλους το YouTube έκανε αυτό που περιμέναμε καιρό!

Επιτέλους!

19 Οκτωβρίου 2018 18:23
Επιτέλους το YouTube έκανε αυτό που περιμέναμε καιρό!

Στο YouTube app στο κινητό μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις! Τι εννοούμε; Ότι μπορείς ν’ ακούς όποιο τραγούδι θέλεις ενώ παράλληλα σκρολάρεις στην κεντρική σου ή κάνεις κάποια άλλη αναζήτηση. Αυτό, όμως, δεν μπορούσες να το κάνεις στο YouTube στον υπολογιστή σου, παρά μόνο εάν άνοιγες νέο παράθυρο!

Τώρα, το YouTube στον υπολογιστή γίνεται πολύ πιο εύχρηστο αφού σου επιτρέπει να κάνεις minimize το video που παίζει, το οποίο θα βλέπεις στην κάτω δεξιά γωνία, και την ίδια στιγμή μπορείς να πλοηγείσαι στο υπόλοιπο site!

To συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, το οποίο υπήρχε στα smartphones μας, αλλά όχι και στον υπολογιστή μας, ονομάζεται «Miniplayer».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για την Ελένη Μενεγάκη: Η ψυχολογική πίεση και το ναρκοπέδιο!

Για να βρεις κι εσύ το νέο χαρακτηριστικό, πάτησε play σ’ ένα video στο YouTube, πέρασε το ποντίκι πάνω απ’ την οθόνη του player και θα βρεις κάτω δεξιά στο Miniplayer button!

Μόλις το πατήσεις, το video θα μικρύνει και θα μεταφερθεί στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σου, επιτρέποντάς σου να πλοηγηθείς μέσα στο site ανενόχλητος και χωρίς να πατάς pause! Τόσο απλό!

To Miniplayer έχει δικά του κουμπιά, τα οποία σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη: Play/pause and previous/next video buttons.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νύχτα κόλαση για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: Διέλυσε το σπίτι στην Κηφισιά η παρουσιάστρια!

Για να κλείσεις το Miniplayer, πάτησε το X ή το ESC στο πληκτρολόγιό σου. Για να επιστρέψεις στην κλασική μορφή προβολής video, απλά πάτησε πάνω στο Miniplayer.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δοκιμάστηκε τον Μάρτιο και τις περασμένες εβδομάδες ήταν διαθέσιμο σε ορισμένους χρήστες. Πλέον, όμως, το έχουμε όλοι στον υπολογιστή μας!

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share