Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όλα τα μυστικά του iOS 12 που πρέπει να γνωρίζεις!

Εσύ τα ήξερες;

10 Οκτωβρίου 2018 12:40
Όλα τα μυστικά του iOS 12 που πρέπει να γνωρίζεις!

Το iOS 12 παρά τα πολλά προβλήματα που έχει δημιουργήσει στους χρήστες, έχει και πολλά καλά αν τα ανακαλύψεις! Όλα τα κρυμμένα χαρακτηριστικά του iOS 12 που πρέπει να γνωρίζεις.

Έχεις πειραματιστεί αρκετά με το νέο λογισμικό ή έχεις μείνει απλώς στα προβλήματα που σου έχει προκαλέσει; Γιατί ναι το iOS 12 μπορεί να μας έχει βάλει σε μπελάδες αλλά όσο το ανακαλύπτουμε, τόσο πιο πολύ μας αρέσει. Ποια είναι τα κρυμμένα χαρακτηριστικά του iOS 12 που δεν έχεις ακόμα ανακαλύψει;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλήνιο σοκ: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς στα 44 του χρόνια ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Όλα τα κρυμμένα χαρακτηριστικά του iOS 12

Πώς λέγεται αυτό το τραγούδι;


Άκουσες ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο και δεν ξέρεις πως λέγεται. Θέλεις, όμως, πολύ να μάθεις. Easy! Με το iOS 12 μπορείς να ψάξεις τους στίχους του τραγουδιού στο Apple Music και να σου εμφανιστεί το τραγούδι!

Listen Up!
Τώρα με το Live Listen, μπορεί να χρησιμοποιήσεις τα AirPods και το μικρόφωνο του iPhone για να ακούς καλύτερα! Απλά ενεργοποίησε το χαρακτηριστικό στο Κέντρου Ελέγχου.

Θέλεις ένα break;
Αν θέλεις ένα break, λίγη ησυχία, λίγο να μην σε ενοχλήσει κανένας, τότε το iOS 12 σε αφήνει να βάλεις τις ειδοποιήσεις στο mute από το Κέντρο Ελέγχου, ενώ μπορεί να βλέπεις μια ταινία ή θα μιλάς με τους φίλους σου χωρίς το κινητό σου να κάνει δονήσεις όλη την ώρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η "ταυτότητα" της δολοφονημένης γυναίκας στην Κρήτη: Μητέρα γνωστής Ελληνίδας! (video)

Μοιράσου τον κωδικό σου
Μπορείς να μοιράσεις τους κωδικούς σου πολύ εύκολα! Το να δίνεις τον κωδικό του WiFi είναι λίγο περίπλοκο. Ευτυχώς το iOS 12 σε αφήνει να μοιραστείς τον κωδικό σου μέσω AirDrop.

Και αυτά τα χαρακτηριστικά ίσως σε κάνουν να ξεχάσεις λίγο τα προβλήματά σου…Αν και η Apple έδωσε τις λύσεις της.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share