Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

To Facebook δίνει... ρέστα: Η τρομερή αλλαγή που θα σας ενθουσιάσει!

Ξεχάστε όσα ξέρατε!

5 Οκτωβρίου 2018 08:23
To Facebook δίνει... ρέστα: Η τρομερή αλλαγή που θα σας ενθουσιάσει!

Πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να φύγουν από το Facebook μετά το περίφημο σκάνδαλο της Cambridge Analytica το περασμένο έτος. Ακόμη και ο συνιδρυτής της WhatsApp έκανε tweet το #DeleteFacebook και σύντομα έγινε trend στο Twitter.

Το Facebook αύξησε πρόσφατα τον αριθμό των ημερών που χρειάζεται για να διαγράψει μόνιμα τον λογαριασμό σας από τους server του. Νωρίτερα, η διαδικασία διαγραφής λογαριασμού στο Facebook χρειαζόταν 14 μέρες. Τώρα, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας που το επιβεβαίωσε στο The Verge, θα χρειαστούν 30 μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα μεγατόνων στην υπόθεση Λαγούδη: Ποινική δίωξη σε "δικό" της άνθρωπο για την δολοφονία της!

Αυτό σημαίνει ότι έχετε χρονικό διάστημα ενός μήνα, για να αλλάξετε την απόφασή σας να φύγετε οριστικά από τον κόσμο του Facebook. Αν επιλέξετε να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποσύρετε το αίτημά σας για διαγραφή του λογαριασμού σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (05/10) από την Άντα Λεούση!

“Πρόσφατα αυξήθηκε η περίοδος χάριτος, όταν επιλέγετε να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Facebook από 14 σε 30 μέρες. Έχουμε δει ανθρώπους να προσπαθούν να συνδεθούν σε λογαριασμούς που έχουν επιλέξει να διαγράψουν μετά από την περίοδο των 14 ημερών “, δήλωσε εκπρόσωπος της πλατφόρμας.

Η απόφαση παράτασης της περιόδου χάριτος σημαίνει απλά ότι οι χρήστες θα μπουν στον πειρασμό να επανεξετάσουν την απόφασή τους να διαγράψουν το λογαριασμό τους.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share