Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εάν δεν σου αρέσει το καινούργιο Gmail υπάρχει τρόπος να γυρίσεις στο παλιό!

Πως γίνεται;

24 Σεπτεμβρίου 2018 10:55
Εάν δεν σου αρέσει το καινούργιο Gmail υπάρχει τρόπος να γυρίσεις στο παλιό!

Εάν δεν σου αρέσει το καινούριο Gmail, υπάρχει τρόπος να γυρίσεις στο παλιό, το κλασικό, αυτό που είχες αγαπήσει και είχες μάθει να χρησιμοποιείς!

Σίγουρα θα πρόσεξες κι εσύ τις πρόσφατες αλλαγές, στις οποίες προχώρησε το Gmail, το οποίο απ’ το Καλοκαίρι του 2018 δεν έχει σταματήσει να αλλάζει τη μορφή του.

Και ναι, οι αλλαγές σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όπως το Gmail είναι σημαντικές και θα πρέπει να ενημερωνόμαστε γι΄αυτές. Τι γίνεται, όμως, όταν έχουμε συνηθίσει σε κάτι τόσο πολύ, που αρνούμαστε να το αλλάξουμε; Επιστρέφουμε στο κλασικό Gmail, γιατί το ίδιο μας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ώρα για εκδρομή: 10 ιδανικές αποδράσεις μια ανάσα από την Αθήνα!

Πώς μπορείς να γυρίσεις στο κλασικό Gmail; Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και δε θα σου πάρει πάνω από λίγα δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με τους New York Times, για να επιστρέψεις στο κλασικό Gmail, θα πρέπει να μεταβείς στις Ρυθμίσεις, τις οποίες μπορείς να βρεις στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης στην αρχική σελίδα του Gmail.

Κάνε κλικ πάνω σ’ αυτό και πάτησε την επιλογή: «Επιστροφή στο κλασικό Gmail». Στη συνέχεια, η παλιά έκδοση θα πρέπει να εμφανίζεται αμέσως.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες από το Softonic, η επιστροφή στην παλιά έκδοση θα είναι δυνατή μέχρι και τον Οκτώβριο του 2018, καθώς μετά όλοι οι λογαριασμοί θα ενημερωθούν αυτόματα με τη νέα έκδοση. Η χαρά οπότε κρατάει λίγο και ίσως είναι καλύτερα να αρχίσεις να συνηθίζεις τη νέα μορφή του Gmail.

Κι αν δυσκολεύεσαι να τη συνηθίσεις, σκέψου όλα τα νέα χαρακτηριστικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Για παράδειγμα, εάν δεν είσαι καλός στο να απαντάς γρήγορα τα email σου, η νέα έκδοση του Gmail θα σου υπενθυμίζει ποια μηνύματα δεν έχεις απαντήσει, ενώ περιλαμβάνει και το χαρακτηριστικό Smart Reply, η οποία σύντομα θα εμφανιστεί και στους υπολογιστές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bake off Greece: Κλαίνε ή γελάνε στον Alpha με την τηλεθέαση της πρεμιέρας;

Τέλος, η ενημερωμένη έκδοση είναι καλύτερη και όσον αφορά την ασφάλεια του λογαριασμού σου. Περιλαμβάνει ακόμα το Design Refresh που σε προειδοποιεί να μην ανοίξεις ένα μήνυμα, σε περίπτωση που αυτό ενδέχεται να είναι απάτη.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share