Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αλλάζει ο τρόπος που βλέπουμε τα videos στο YouTube;

Ποια η νέα του εμφάνιση;

19 Σεπτεμβρίου 2018 15:28
Αλλάζει ο τρόπος που βλέπουμε τα videos στο YouTube;

Ο τρόπος που βλέπουμε τα videos στο YouTube αλλάζει και γίνεται πολύ καλύτερος. Τι ανακοίνωσε η εταιρία και χαροποίησε πολλούς;

Αλλάζει ο τρόπος που βλέπουμε τα videos στο YouTube! Αν πιο πριν δεν ήσουν σίγουρος για τα κάθετα videos στο YouTube, τώρα μπορείς να σιγουρευτείς. Όχι μόνο δεν θα ακυρωθούν αλλά θα γίνουν πολύ καλύτερα!

Το YouTube ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ετοιμάζει μια νέα μορφή κάθετων videos! Σύμφωνα με την εταιρία, παραπάνω από το 70% βλέπει τα videos στο YouTube απ’ την οθόνη του κινητού του και η εταιρία προσπαθεί να κάνει πιο εύκολη αυτήν την εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τανιμανίδη!

Εταιρίες και brands θα έχουν τώρα την επιλογή να κάνουν upload κάθετα videos και να τρέχουν διαφημίσεις που θα είναι πιο βολικές για τον χρήστη, ώστε να μπορεί να τα παρακολουθεί απ’ την οθόνη του κινητού του. Τα κάθετα videos θα είναι δυνατά τόσο σε διαφημιστικές καμπάνιες όσο και σε όλες τις εφαρμογές του YouTube και μέσω του TrueView (διαφημιστικό κείμενο με δυνατότητα παράβλεψης).

Με αυτή τη νέα μορφή, το YouTube υποδεικνύει πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν τα κάθετα videos, όπως είχε αναφερθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση βόμβα: "Λουκέτο" στο μεγαλύτερο κανάλι της χώρας!

Tο YouTube έπαιζε με πιο τυποποιημένες και οριζόντιες μορφές στο παρελθόν. Όταν, όμως, τα smartphones μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας, ολοένα και περισσότερα άτομα έβλεπαν videos από την οθόνη του κινητού τους και όχι από τον υπολογιστή.

Γι’ αυτό και η εταιρία προσπαθούσε να βρει εναλλακτικούς και πιο βολικούς τρόπους για τους χρήστες, καθώς θα έπρεπε να γυρίσεις την οθόνη του κινητού για να δεις το video σε μεγάλη οθόνη και πολλές φορές χαλούσε και η ανάλυση.

Και με τη δυναμική είσοδο των social media στη ζωή μας, όπως το Snapchat, όλοι αγκάλιασαν τα κάθετα videos. Το Facebook και το Instagram υιοθέτησαν επίσης, το κατακόρυφο ύφος. Ωστόσο, το YouTube δεν είχε καταφέρει ακόμα να προσαρμόσει ακριβώς το μέγεθός του για τα κινητά τηλέφωνα. Μέχρι τώρα…

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share