Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Instagram: Η νέα επιλογή που θα σε κάνει να... «κολλήσεις»

Ποια είναι;

18 Σεπτεμβρίου 2018 13:34
Instagram: Η νέα επιλογή που θα σε κάνει να... «κολλήσεις»

Είδες το νέο tab στο Instagram; Σίγουρα το είδες αλλά ίσως δεν έδωσες τη σημασία που έπρεπε. Και απ’ τη μια καλά έκανες…γιατί θα πωρωθείς!

Εσύ είδες το νέο tab στο Instagram; Το αγαπημένο και δημοφιλές app ανακοίνωσε πως σήμερα θα προστεθεί το νέο tab στο Instagram, το shopping app! Πού θα βρεις τη νέα στήλη; Στο Explore page. Εκεί που βλέπεις τη θεματολογία που σου αρέσει και σε γλιτώνει από πολύ χρόνο και κόπο.

Θα μπορείς να περιπλανηθείς στο shopping app , να εξερευνήσεις ό,τι σου αρέσει από διάφορους «πωλητές». Μάλιστα, το Instagram θα επιτρέπει στους «πωλητές» να προσθέτουν σχετικά stickers στα Stories τους ώστε αν κάποιος θέλει να επισκεφτεί το «κατάστημα» να μπορεί να το κάνει χωρίς πολλά κλικς.

Γα παράδειγμα, βλέπεις ένα κομμάτι γυαλιά ηλίου σε ένα Insta Story, αν φυσικά τα γυαλιά είναι προς πώληση, τότε πατάς στο εικονίδιο της «τσαντούλας» που θα έχει πάνω και θα μπορείς να δεις τιμή και να κάνεις την αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση από τους εργαζόμενους στον "Σκλαβενίτη": Απίστευτες καταγγελίες!

Τόσο απλά! Η εταιρία ανακοίνωσε πως 90 εκατομμύρια άνθρωποι πατούν πάνω σε posts για να δουν τα προϊόντα που είναι προς πώληση. Περισσότερες από 25 εκατομμύρια επιχειρήσεις έχουν account στο Instagram και τα 2 εκατομμύρια από αυτές έχουν διαφήμιση στο Facebook.

Γι΄αυτό και η εταιρία προχώρησε σε αυτήν την προσθήκη, η οποία χαροποίησε τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους καταναλωτές! Οι περισσότεροι -αλλά όχι όλοι- έχουν ήδη το νέο tab στο Instagram, το οποίο αναμένεται να το δούμε παντού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντέρμπι "αιωνίων" έβγαλε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας!

«Τώρα, όταν οι άνθρωποι θέλουν απλά να ψωνίσουν, θα μπορούν να έχουν ένα κανάλι αφιερωμένο μόνο σε shopping posts από τις εταιρίες που ακολουθούν και εταιρίες που μπορεί να τους αρέσουν», εξηγεί το Instagram.

Και θα κάνεις scrolling, και θα βλέπεις προϊόντα και θα συγκρίνεις τιμές….Και το shopping δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστικό! Πρόσεχε μόνο μην το παρακάνεις, όλα με μέτρο.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share