Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Apple: Δεν θα βγάλει άλλα iPhone;

Ο επόμενος χρόνος παραμένει μυστήριο!

17 Σεπτεμβρίου 2018 10:47
Apple: Δεν θα βγάλει άλλα iPhone;

Αυτή τη χρονιά είδαμε απ’ την Apple το τέλος του iPhoneX (δέκα). Και ο επόμενος χρόνος παραμένει ένα μυστήριο. Δεν θα βγάλει άλλα iPhone η Apple; Τι πρέπει να περιμένουμε απ’ την εταιρία;
Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα πιστεύαμε ότι δεν θα βγάλει άλλα iPhone η Apple, και αυτό θα ήταν σίγουρα μια είδηση σοκ. Αλλά σκεφτόμαστε πως η εταιρεία έχει περάσει από όλους τους αριθμούς, από το ένα μέχρι το δέκα, αποφεύγοντας το 2 και το 9 για τους δικούς της λόγους. Και τώρα; Του χρόνου θα πρέπει να βρει ένα τελείως καινούργιο όνομα, μια καινούρια σειρά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, στα τέλη Αυγούστου οι εργαζόμενοι έδωσαν πραγματική μάχη για να σκεφτούν ονόματα που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν στην αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική βόμβα: Αυτό το κανάλι εξασφάλισε την ιστορική ταινιοθήκη του Mega!

Πάντως τα τελευταία ονόματα είναι κάπως απογοητευτικά. Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζουμε, η Apple έβγαλε το iPhone XS Max, αντί να λανσάρει απλώς το iPhone XS και το iPhone Max. Η διαφορά είναι εμφανής: Θέλησε να στείλει ένα μήνυμα πως κατά κάποιον τρόπο τα δύο τηλέφωνα συνδέονται.

Αλλά για πολλούς το iPhone XS Max είναι μια απογοήτευση ως όνομα. Αναρωτιούνται γιατί δεν πήγε η εταιρία από το iPhone XS στο XL… Ίσως απ’ την άλλη η εταιρία να θέλει απλώς να βάλει ένα τέλος στη συλλογή «iPhone» και να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Αλλά αυτό δεν το γνωρίζουμε ακόμη.

Όλα τα ονόματα iPhone από το 2007
iPhone το 2007
iPhone 3G το 2008
iPhone 3GS το 2009
iPhone 4 το 2010
iPhone 4S το 2011
iPhone 5 το 2012
iPhone 5C, iPhone 5S το 2013
iPhone 6, iPhone 6 Plus το 2014
iPhone 6S, iPhone 6S Plus το 2015
iPhone SE το 2016
iPhone 7, iPhone 7 Plus το 2016
iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X το 2017
iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max το 2018
Τώρα που φτάσαμε στο 10; Τι θα ακολουθήσει; Τα σενάρια είναι πολλά!
Το iPhone 11; Θεωρούμε λίγη υπερβολή να συνεχίσει η Apple στον ίδιο ρυθμό και να λανσάρει iPhone11. Δεν είναι και ό,τι πιο βολικό για κάποιον να λέει ότι έχει το iPhone 34, για παράδειγμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρεμιέρα για το Τατουάζ: Τι τηλεθέαση σημείωσε;

Apple iPhone; Σαν να μηδενίζει το κοντέρ και να ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Και αυτό φαίνεται λογικό.

iPhone XX; Ακολουθώντας το ίδιο πρότυπο και με την Apple να κάνει skip στο 2 και το 9, θα μπορούσε να συνεχιστεί κατά αυτόν τον τρόπο μέχρι το 20.

Φυσικά όλα αυτά είναι απλώς υποθέσεις!

ipop.gr

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share