Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Προσοχή μην την πατήσεις: Το νέο χαρακτηριστικό του Instagram δεν είναι ανώνυμο!

Και όμως δεν είναι!

14 Ιουλίου 2018 16:30
Προσοχή μην την πατήσεις: Το νέο χαρακτηριστικό του Instagram δεν είναι ανώνυμο!

Είμαστε 50-50 αν πρέπει να κάνουμε ένα τέτοιο άρθρο, αφού πολλοί το γνωρίζουν ήδη ή το θεωρούν αυτονόητο. Μετά από ένα γρήγορο search, όμως, συνειδητοποιήσαμε πως δεν είναι έτσι. Θα σου πούμε ευθύς αμέσως σε ποιο πράγμα αναφερόμαστε: Στο νέο χαρακτηριστικό του Instagram.
Το νέο χαρακτηριστικό του Instagram δεν είναι ανώνυμο αλλά το όνομα του χρήστη, το δικό σου όνομα φαίνεται ξεκάθαρα! Φυσικά, αναφερόμαστε στο «Κάντε μου μια ερώτηση». Εσύ, λοιπόν, φίλε μου που θέλεις να κάνεις μια ερώτηση στην πρώην, στο αφεντικό, σε έναν άνθρωπο που αντιπαθείς (γιατί αυτές οι κατηγορίες μας καίνε), πρέπει να γνωρίζεις πως φαίνεται ξεκάθαρα το όνομα σου και η ερώτηση δεν γίνεται ανώνυμα.

Θα μου πεις “αυτονόητο”. Όμως, δεν είναι. Πολλοί χρήστες του Instagram το είχαν παρεξηγήσει και θεωρούσαν πως οι ερωτήσεις γίνονται ανώνυμα, όπως ακριβώς δίνονται και οι απαντήσεις. Κι έτσι, πολλοί έστειλαν κακόβουλα μηνύματα και πικρόχολα σχόλια σε followers τους και την πάτησαν! Μαζί με την ερώτηση φαίνεται και το όνομα του χρήστη, απλώς κατά την απάντηση της ερώτησης διατηρείται η ανωνυμία προς τους υπόλοιπους followers.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταϊλάνδη: Λόγια ευγνωμοσύνης των παιδιών που διασώθηκαν - Τα νεότερα για την υγεία τους

Παράλληλα, αυτό που επίσης διαπιστώθηκε με μεγάλη απογοήτευση για πολλούς είναι ότι…μπορείς να κάνεις ερωτήσεις στον ίδιο σου τον εαυτό! Τώρα γιατί να το κάνεις αυτό είναι ένα άλλο θέμα που εμείς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε!

Μπορείς να αλλάξεις τον αρχικό τίτλο του «Κάντε μου μια ερώτηση», να αλλάξεις το φόντο και η κάθε απάντηση να έχει το δικό της φόντο, να βάλεις hashtags, να κάνεις mention, να βάλεις GIF. Ναι, είναι τέλειο!
Το νέο χαρακτηριστικό του Instagram, το οποίο όπως φαίνεται λάτρεψαν οι χρήστες, είχε ως στόχο να αυξήσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών. Και έγινε αλλά με λίγο λάθος τρόπο. Πάντως, το Instagram, αναμένεται να κάνει το δικό του σχόλιο για το μπέρδεμα, την παρεξήγηση και για το γεγονός ότι έβαλε ανθρώπους να τσακωθούν, ζευγάρια να χωρίσουν, οικογένειες να χαλάσουν.

Θα μου πεις ας πρόσεχαν…Θα σου πω έχεις δίκιο!

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share