Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έτοιμη η... σπαθομαχία Jedi σε διευρυμένη πραγματικότητα! (Video)

Η αναβάθμιση των Lenovo, Disney!

15 Ιουνίου 2018 11:59
Έτοιμη η... σπαθομαχία Jedi σε διευρυμένη πραγματικότητα! (Video)

Tο «Star Wars: Jedi Challenges» εκπαιδεύει μαθητές στην οδό της Δύναμης των Τζεντάι, μέσω ενός συστήματος διευρυμένης πραγματικότητας στα έξυπνα κινητά.

Ωστόσο, είχαμε μια σημαντική εξέλιξη: στις 4 Μαΐου («Ημέρα του Πολέμου των Άστρων»), η Lenovo και η Disney ανακοίνωσαν ότι το παιχνίδι τους για εκπαίδευση νέων τζεντάι στην τέχνη της σπαθομαχίας με τις σπάθες φωτός θα έχει πλέον τη δυνατότητα multiplayer.

Μέχρι τότε, είχαμε να αντιμετωπίσουμε τα εικονικά «αντίγραφα» του Νταρθ Βέιντερ και του Κάιλο Ρεν. Εστιάζαμε την προσοχή μας και αντιδρούσαμε σε οπτικοποιημένη ενόραση: βέλη και γραμμές μας «έλεγαν» πώς να αποφύγουμε τα πλάγια χτυπήματα της σπάθας του Βέιντερ ή τα νευρικά καρφώματα της σπάθας του Ρεν. Αυτά τα οπτικά βοηθήματα είναι η τζεντάι διαίσθησή μας. Και είναι εξίσου σημαντικά στο multiplayer.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: To Twitter «γλεντάει» την αποχώρηση της Ροδάνθης: «Τελικά όντως γάτα ήταν η Ροδάνθη, ζωές είχε!.

Το σύστημα καθοδηγεί τον κάθε παίκτη πού θα αμυνθεί και πού θα χτυπήσει. Αυτός που είναι σε μεγαλύτερο βαθμό ένα με τη Δύναμη – ο πιο ταχύς και ο πιο συγκεντρωμένος – είναι αυτός που θα νικήσει.

May the Force be with you…

Πηγή: altsantiri.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share