Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το νέο χαρακτηριστικό του Youtube που θα σε κάνει να διαγράψεις το Spotify!

Ήρθε για να μείνει!

23 Μαΐου 2018 15:31
Το νέο χαρακτηριστικό του Youtube που θα σε κάνει να διαγράψεις το Spotify!

Η νέα υπηρεσία streaming του YouTube, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη να είναι διαθέσιμη σε μερικές χώρες, έχει προκαλέσει σύγχυση σε υπηρεσίες, όπως το Spotify, καθώς αποτελεί πλέον ανταγωνιστή τους!
Το νέο χαρακτηριστικό του YouTube θα σε κάνει να διαγράψεις το Spotify; Το YouTube Music είναι η νέα υπηρεσία streaming, η οποία επιτρέπει στο brand να μπει στην αγορά streaming μουσικής επί πληρωμή.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το YouTube διαθέτει δύο εκδόσεις: Μια που περιλαμβάνει διαφημίσεις και μία με συνδρομή 9,99 δολαρίων τον μήνα, η οποία ανταγωνίζεται κατευθείαν εταιρείες όπως η Spotify Technology, η Pandora Media, η Apple και η Amazon.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Πιάστηκαν στα χέρια Πάνος - Δαλάκα! Τα πλάνα που ΔΕΝ θα δείξει η τηλεόραση!

Η δωρεάν έκδοση της νέας υπηρεσίας του YouTube διαθέτει διαφημίσεις TrueView με δυνατότητα skip καθώς και διαφημίσεις που δεν μπορείς να παραβλέψεις! Η Google ανέφερε ότι δεν υπάρχουν σχέδια προς το παρόν για τυχόν διαφημιστικά προϊόντα ειδικά για τη νέα πλατφόρμα.

Η νέα υπηρεσία λανσαρίστηκε στις 22 Μαΐου και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά,όπως προσωποποιημένες playlists με βάση το ιστορικό του χρήστη στο YouTube.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το YouTube Music περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μια τεράστια λίστα με remix, σπάνιες εκτελέσεις κλπ που έχουν ανεβάσει οι χρήστες του YouTube.

Στόχος είναι στο μέλλον το YouTube Music ν’ αντικαταστήσει το Google Play Music.

Σε πρώτη φάση το νέο χαρακτηριστικό του YouTube είναι διαθέσε στις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Αυστραλία, τη Νότια Κορέα και τη Νέα Ζηλανδία κι αναμένεται να έρθει σύντομα και στην Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ο Κρητικός βρέθηκε τετ α τετ με τον Χάρο και δεν του έριξε ούτε βλέμμα! (video)

Μόλις η είδηση έγινε γνωστή, έπεσαν οι μετοχές εταιρειών όπως η Spotify και η Pandora καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Google έχει ήδη 1 δις χρήστες στο YouTube.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share