Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Twitter: Τι μέτρα παίρνει για τα... τρολ των social media;

Δυσκολεύει το «έργο» τους!

17 Μαΐου 2018 08:55
Twitter: Τι μέτρα παίρνει για τα... τρολ των social media;

Μέτρα αντιμετώπισης των τρολ παίρνει το Twitter κάνοντας δύσκολα προσβάσιμες τις αναρτήσεις τους.

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα των χρηστών που κάνουν συνεχώς επιθετικές αναρτήσεις κατά τρίτων, καθώς φοβάται ότι έτσι χάνει «πελάτες».

Οι λογαριασμοί που επιδεικνύουν ύποπτες συμπεριφορές, θα είναι πια «λιγότερο ορατοί» στην πλατφόρμα του Twitter, σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Reuters.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor;

Παραδείγματα ύποπτης συμπεριφοράς θα θεωρούνται οι λογαριασμοί που δεν επιβεβαιώνουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έδωσαν αρχικά, ο χρήστης που χρησιμοποιεί πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα, ο χρήστης που κατ’ επανάληψη στέλνει tweets σε ανθρώπους που δεν είναι «ακόλουθός» τους και όσοι χρήστες παίρνουν μέρος σε συντονισμένες επιθέσεις εναντίον άλλου χρήστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες! Τα "καρφώματα" στην παραλία, ο τραυματισμός, τα μαχαίρια στο συμβούλιο και οι υποψήφιοι! (videos)

Oι 336 εκατομμύρια μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του Twitter θα πρέπει να περιμένουν και άλλες αλλαγές τους επόμενους μήνες, καθώς η εταιρεία αναζητά τρόπους για να κάνει πιο πολιτισμένο τον διάλογο στην πλατφόρμα της.

 

Ροή ειδήσεων

Share