Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Facebook: Υπάρχει Θεός! Έρχεται η διαγραφή μηνυμάτων που όλοι περιμέναμε!

Η επιλογή που ζητούσε κάθε χρήστης!

24 Απριλίου 2018 12:48
Facebook: Υπάρχει Θεός! Έρχεται η διαγραφή μηνυμάτων που όλοι περιμέναμε!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε μάθει για το νέο feature του Facebook Messenger, το οποίο δεν θα είναι άλλο απ’ την επιλογή του unsend. Τώρα, παίρνουμε μια πρώτη γεύση απ’ το πώς θα μοιάζει.

Έρχεται το unsend στο Facebook Messenger, το νέο χαρακτηριστικό που θα δούμε άμεσα σε κάποιο απ’ τα επόμενα updates της εφαρμογής. Αν αναρωτιέσαι πώς θα μοιάζει το unsend, το The Next Web μας δίνει μια πρώτη εικόνα.

Αυτό είναι το μήνυμα που θα βλέπει ο χρήστης κάθε φορά που θα θέλει να διαγράψει ένα μήνυμα απ’ το chat του. Με την ειδοποίηση, ο χρήστης προειδοποιείται πως εάν διαγράψει το μήνυμα δεν θα μπορεί ποτέ ξανά κανείς να το δει και η συγκεκριμένη ενέργεια είναι μη αναστρέψιμη:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Facebook: Τι αλλάζει μέσα στην εβδομάδα; Η είδηση που δεν θα σας αρέσει καθόλου!

Με το unsend, οι χρήστες θα μπορούν να διαγράφουν τα μηνύματά τους απ’ το Facebook και να μην τα βλέπει ξανά ούτε ο παραλήπτης ούτε ο αποστολέας.

Το χαρακτηριστικό έρχεται λίγο μετά τις αποκαλύψεις ότι το Facebook έχει διαγράψει ήδη μηνύματα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ αλλά κι άλλων υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας.

Εκπρόσωπος της Facebook είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών στο TechCrunch ότι οι ιθύνοντες του social media προχώρησαν στη διαγραφή αυτών των μηνυμάτων για να προστατευθούν τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας από ένα ενδεχόμενο hackάρισμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Αυτό είναι το σορτς που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου!

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα λανσαριστεί το unsend στο Facebook Messenger, όμως, όλοι συμφωνούν ότι αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα updates.

Σημειώνεται πως δεν έχει ξεκαθαριστεί πώς ακριβώς θα λειτουργεί το unsend και εάν θα υπάρχει χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο θα είναι δυνατή η διαγραφή του μηνύματος.

Πηγή: ipop.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share